Kattava videokatsaus Sony Ericsson XPERIA X2:een

Sony Ericssonin kaikkien aikojen toinen Windows Mobile -pohjainen älypuhelin esiteltiin aivan hiljattain. Uutuus kantaa luontevasti mallinimeä XPERIA X2 ja se saapuu markkinoille tämän vuoden viimeisen neljänneksen aikana.

Puhelimen vastikään tapahtuneesta julkistuksesta huolimatta Sony Ericsson XPERIA X2:sta on tihkunut nettiin jo useita videoita. Yllä on yksi parhaimmista ja kattavimmista pätkistä, jonka katsomalla pääsee hyvin käsitykseen uutuuspuhelimen todellisesta luonteesta. Videossa tarkastellaan itse laitteen rakennetta sekä ohjelmistopuolen ominaisuuksia kuten paneeleita, pelejä ja verkkoselainta.

Videon perusteella Sony Ericsson XPERIA X2 ei näytä yhtään hullummalta puhelimelta. Ohjelmisto vaikuttaa kohtuullisen sulavalta ja puhelimen tekniset ominaisuudet ovat ehdottomasti kilpailukykyiset. Siitähän löytyy muun muassa HSPA, WiFi, A-GPS, Bluetooth, microSD-muistikorttipaikka, 8,1 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, QWERTY-näppäimistö ja 3,2 tuuman kosketusnäyttö.