Pikaviestimellä varustetun Nokia Messaging IM:n kehitys etenee, saatavilla uusi testiversio

Nokia Messaging -sovellus ymmärtää tulevaisuudessa sähköpostin lisäksi sujuvasti myös pikaviestimien päälle. Yhtiö julkaisi kesäkuun lopussa Messaging IM:n kehitysversion, joka on varustettu tulevalla pikaviestinominaisuudella.

Nyt kyseisestä sovelluksesta on tullut saataville uusi testiversio, joka tuo mukanaan tuen Google Talk -tunnuksille sekä mahdollistaa sen käyttämisen E75:n lisäksi E71– ja E63-malleilla. Kyseessä on siis ominaisuuksiltaan varsin merkityksetön päivitys, mutta tuettujen laitteiden listan kasvaminen kahdella puhelimella antaa mahdollisuuden useammalle halukkaalle testata Nokia Messaging IM:n kehitysversiota.

Google Talkin lisäksi sovellus tukee Yahoo! Messenger– ja Ovi-tunnuksia. Se tarjoaa kaikki pikaviestimien perusominaisuudet, joihin kuuluvat sisään kirjautuminen näkymättömänä, statustilan muuttaminen ja keskusteluiden välillä liikkuminen. Sen lisäksi Messaging IM:llä onnistuu keskusteluiden tallentaminen, tunnuskohtaiset hymiöt ja tausta-ajo, jonka ansiosta uudet viestit tulevat aina läpi. Tulevaisuudessa mukaan on tulossa lisää tuettuja laitteita ja pikaviestinprotokollia.

Nokia Messaging IM -sovelluksen voi käydä nappaamassa itselleen Beta Labsistä.