Sony Ericssonin ainutlaatuinen Xperia Pureness -puhelin livekuvissa ja videolla

Sony Ericsson Xperia Purness

Sony Ericsson on virallisesti esitellyt erittäin mielenkiintoisen ja valtavirrasta poikkeavan puhelinmallin nimeltään Xperia Pureness. Puhelin levisi nettiin jo heinäkuussa Kiki-koodinimellä ja ilman ArenaMobilen julkaisemia livekuvia puhelimesta olisi edelleen vaikea uskoa, että Xperia Pureness on todellakin muutakin kuin pelkkä konsepti.

Yhtiön tavoitteena on ollut luoda uutuusmallista yksinkertaisella muodolla varustettu puhelin, jonka pääideana ovat puhuminen, tekstaaminen ja aika. Sen markkinoidaankin tuovan lomaa teknologian täyteisistä laitteista yksinkertaisella tyylikkyydellään.

Sony Ericsson Xperia Purenessin erikoisuuksiin kuuluu läpinäkyvä näyttö, jollaista ei ainakaan allekirjoittaneen muistin mukaan ole nähty markkinoilla aiemmin. Livekuvien perusteella näyttö vaikuttaa toimivan kohtuullisen hyvin, vaikka sen näkyvyys on kieltämättä aika haalea. Toinen ainutlaatuinen tekijä on laitteen näppäimistö, jonka merkistö ilmestyy näkyviin vain niitä tarvittaessa. Perustilassa näppäimistössä ei ole nähtävissä numeroita tai kirjaimia.

Japanilaisruotsalainen matkapuhelinvalmistaja tulee paljastamaan lisää Xperia Pureness -puhelimestaan marraskuussa. Silloin selviää ilmeisesti ainakin myyntiintuloajankohta ja laitteen tekniset ominaisuudet.

3 kommenttia

  1. Enpä kyllä itse ainakaan tee mitään tuollaisella puhelimella. Sopii varmaankin parhaiten sellaiselle, joka ei tee puhelimellaan mitään erikoisempaa, mutta haluaa/voi käyttää enemmän rahaa siihen ja lisäksi haluaa sen olevan jotenkin erikoinen/näyttävä.

  2. Teksti esittelyssä on jotain häikkää. Xperia sarja kuuluu SE:n kärkimallistoon ja mm Youtube videossa lukee selkeästi puhelimen valikoissa mm Music, Media, Radio, etc

Kommentointi on suljettu!