HTC julkaisi Herolle ohjelmistopäivityksen, nopeuttaa Senseä entisestään

HTC Hero

HTC on alkanut rullata ulos odotettua ohjelmistopäivitystä yhtiön Hero-kosketusnäyttöpuhelimelle, jonka merkittävin uudistus on käyttäjien raporttien mukaan puhelimen yleisen nopeuden parantuminen. Osa käyttäjistä on moittinut Heron Sense-käyttöliittymää ajoittaisesta hidastelusta ja erityisesti kotinäkymien selaamisen on sanottu takkuavan. Ongelmien pitäisi kuitenkin olla nyt historiaa.

HTC Herossa esitelty Sense-käyttöliittymä valtaa tulevaisuudessa alaa taiwanilaisvalmistajan Google Android -mallistossa. Sen perustana on luoda puhelimesta käyttäjälleen persoonallinen ja helpottaa yhteydenpitoa eri palveluihin, kuten Twitteriin ja Facebookiin. Yhtiö on jo esitellyt toisen Sense-puhelimen, joka tottelee nimeä HTC Tattoo.

Heron merkittävimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö, HSPA, WiFi, GPS ja viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksella.

Puhelimen päivittäminen vaatii ainakin vielä tällä hetkellä pientä virittelyä, johon apua löytyy muun muassa suomalaiselta Matkapuhelinfoorumi-sivustolta. Syksyn aikana Herolle on odotettavissa huhujen mukaan suuremman luokan ohjelmistopäivitys, joka saattaa tuoda käyttöliittymään tuen suomen kielelle.

Lähde: Android Community