LG julkaisi Google Android -puhelimen: GW620

LG GW620

Maailman kolmanneksi suurin matkapuhelinvalmistaja LG on liittynyt Android-valmistajien joukkoon uudella GW620-puhelimellaan. Uutuudella yhtiö pyrkii vahvistamaan asemiaan älypuhelinmarkkinoilla ja tarjoamaan asiakkaille uusia vaihtoehtoja kehittyneempien puhelinten rintamalla.

LG GW620 tulee houkuttelemaan erityisesti ensi kertaa älypuhelimeen tutustuvia asiakkaita, koska se tarjoaa uuden ja erilaisen käyttökokemuksen”, kommentoi LG:n matkapuhelinosaston johtaja Skott Ahn. ”Tavoitteenamme on tuoda markkinoille laaja valikoima älypuhelimia, jotta voimme tyydyttää eri asiakaskuntien tarpeet. Nyt julkaistu Android-puhelin on vain yksi monista tänä vuonna nähtävistä älypuhelimistamme.

Uutuusmallin keskeisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat sivulta esiin liukuva QWERTY-näppäimistö ja kolmen tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 320 x 480 pikseliä. Niiden lisäksi GW620:sta löytyy HSDPA, WiFi, GPS, Bluetooth, FM-radio, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka ja viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera.

Korealaisvalmistaja kehuu GW620:n tarjoavan myös tuen sosiaalisille palveluille, mutta tarkemmin yhtiö ei niistä vielä kertonut. Puhelimesta ei löydy näillä näkymin HTC:n Sense– tai Motorolan MOTOBLUR-käyttöliittymien kaltaisia muokkauksia, vaan se tulee olemaan varustettu Androidin peruskäyttöliittymällä.

LG GW620 tulee myyntiin valituilla Euroopan markkinoilla vuoden viimeisen neljänneksen aikana.