Sony Ericsson haluaa Spotifyn puhelimiinsa

Sony Ericsson Spotify

Japanilaisruotsalaisen matkapuhelinvalmistaja Sony Ericssonin kerrotaan havittelevan yhteistyösopimusta Spotifyn kanssa, joka toisi suositun musiikkipalvelun yhtiön asiakkaiden käytettäväksi. Tarkemmin yhtiön tavoitteista ei tiedetä, mutta mitä ilmeisemmin Sony Ericssonin aikeissa olisi muutakin kuin pelkän Spotify-sovelluksen tuominen puhelimiinsa.

Sony Ericssonilta itseltään on tulossa Android– ja Symbian-puhelimia, joista ensin mainitulle mobiilialustalle Spotify on jo saatavilla ja toiselle se on kehitteillä. Voidaan siis arvella, että Sony Ericsson olisi nimenomaan halukas levittämään musiikkipalvelun osaksi peruspuhelimia, joista ei löydy niin sanottua älypuhelinjärjestelmää.

Sony Ericssonin uudistuneeseen brändiin Spotify sopisi kuin nakutettu. Yhtiö kertoi syyskuun alussa uudistavansa logoaan ja ottavansa käyttöön Sonyn kanssa yhteisen make.believe-tunnuslauseen. Uudella ilmeellä on tarkoitus korostaa Sony Ericssonin avoimuutta ja viihdeominaisuuksia. Olisikin siis suuri voitto yhtiölle, jos Spotifyn kanssa yhteistyösopimus saataisiin syntymään.

Lähde: Mobile-Review