Windows Mobile -pohjaisessa HTC Leossa on kapasitiivinen kosketusnäyttö?

Ainoastaan muutama päivä sitten verkkoon levisi ensimmäiset livekuvat HTC:n Windows Mobile -malliston tulevasta valtiaasta, Leosta. Nyt netissä pyörii jo video, jossa esitellään HTC Leon monikosketustukea. Video viittaisi siihen, että tässä huippuluokan puhelimessa vaikuttaisi olevan kapasitiivinen kosketusnäyttö. On toki mahdollista toteuttaa monikosketus resistiiviselläkin näytöllä, mutta ainakin tähän asti useampaa kosketuspistettä tukevat kosketusnäyttöpuhelimet on varustettu kapasitiivisella näytöllä.

HTC Leo on Windows Mobile 6.5 -pohjainen kosketusnäyttöpuhelin. Sen merkittävimpiin ominaisuuksiin kuuluvat massiivinen 4,3 tuuman näyttö, HSDPA, WiFi, A-GPS, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka, kahdeksan megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja LED-kaksoissalama.

Uutuuden sisällä sykkii yhden gigahertsin kellotaajuudella toimiva Qualcomm Snapdragon -suoritin. Sen ansiosta Leo on merkittävästi suorituskykyisempi kuin taiwanilaisvalmistajan aiemmat Windows Mobile -puhelimet. Sisuksista löytyy myös 512 MB:tä ROM- ja 320 MB:tä RAM-muistia.

HTC:n odotetaan virallistavan Leo tämän vuoden puolella.

Lähde: EngadgetMobile