Uusia kuvia ja kattava video HTC Leosta

HTC Leo live

HTC Leo on ollut viime päivien kuuma puheenaihe mobiilipiireissä. Hiljattain taiwanilaisvalmistajan Windows Mobile -perheen tulevasta lippulaivasta vuoti verkkoon ensimmäinen livekuva, jota seurasi muutaman päivän päästä lyhyt videopätkä.

Uusin vuoto tulee ai.rs-blogin suunnalta, joka on julkaissut sivustollaan useita laadukkaita kuvia HTC Leosta ja lähes kymmenen minuutin mittaisen videon, jossa esitellään uutuuden käyttöliittymää. Mukana on myöskin vertailukuva HTC Touch Diamond2:n kanssa, jonka avulla saa todellisen käsityksen 4,3 tuuman näytön ja itse laitteen massiivisesta koosta. Video löytyy tämän jutun lopusta.

Ai.rs-blogin julkaisema video vahvistaa entisestään arveluja siitä, että uutuudessa olisi todellakin kapasitiivinen kosketusnäyttö. Videossa demonstroidaan monikosketustoimintoja ja mainitaan näytön olevan kapasitiivinen. Tietoa voidaan siis pitää jo lähes varmana.

HTC Leon käyttöliittymä vaikuttaa erittäin sulavalta. Muuta puhelimelta ei voi oikeastaan odottaakaan, koska sen sisällä tykyttää yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon -suoritin, joten tehon puutteesta sitä ei voida ainakaan syyttää. HTC:n aiemmat Windows Mobile -puhelimet ovat pääsääntöisesti pyörineet 528 megahertsin suorittimella. Ero on siis merkittävä.

HTC Leon muita ominaisuuksia ovat tietojen mukaan HSDPA, WiFi, A-GPS, Bluetooth 2.1, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka, kahdeksan megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja LED-kaksoissalama. Käyttöjärjestelmänä toimii Windows Mobile 6.5 ja käyttöliittymänä TouchFLO 3D:n uusin versio.

Viimeaikaiset vuodot viittaisivat siihen, että HTC Leon julkistus saattaa olla jo lähellä. Virallistuksen pitäisi tapahtua joka tapauksessa ennen vuoden loppua. Huhujen mukaan puhelimen lopullinen mallinimi on HTC Touch PRO3.

2 kommenttia

Kommentointi on suljettu!