LG:n julkistamaton BL20-tyylipuhelin esiintyy mainosvideolla

Korealainen LG ei näytä pystyvän pitämään tulevien uutuusmalliensa mainosvideoita piilossa. Heinäkuussa yhtiöltä levisi nettiin BL40-mallin mainosvideo ja nyt samankaltainen lipsahdus on käynyt vielä julkistamattoman BL20-puhelimen kanssa.

LG BL20 kuuluu BL40:n tavoin uuden sukupolven New Chocolate -mallisarjaan ja se on tietojen mukaan suora seuraaja alkuperäiselle Chocolate-mallille. Se muistuttaakin alkuperäismallia tumman värityksensä ja liukukansirakenteensa osalta. Yhtiö itse markkinoi BL20:tä superohuena ja minimaalisena 3G-puhelimena. Uutuus onkin selvästi esikuvaansa hoikempi ja videon perusteella se vaikuttaa liukukansipuhelimeksi jopa yllättävänkin ohuelta.

Uutuus on varustettu LG:n omalla S-Class 3D -käyttöliittymällä. Videolta nähdään, että mukana on ainakin jonkinlainen widget-tuki ja erityinen näppäin, jolla eri minisovellusten välillä voi helposti vaihdella. Ohjelmistopuolen toimintoihin vaikuttaisi myös kuuluvan kameralla kuvatun tekstin muuntaminen muistioksi.

Tekniikka puolelta löytyy huhujen mukaan HSDPA, Bluetooth, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja LED-salama. LG BL20:n näyttö on kooltaan 2,4 tuumaa ja sen tarkkuus on 240 x 320 pikseliä.

Uutukaisen virallisen julkistamisen odotetaan tapahtuvan lähiaikoina.

Lähde: PhoneArena