Sony Ericssonin uudet MH907-kuulokkeet toimivat liikkeiden mukaan

Sony Ericsson MH907

Sony Ericsson on esitellyt markkinoille uudet MH907-kuulokkeet, joiden avulla musiikin käynnistäminen ja pysäyttäminen hoituu koskematta yhteenkään nappulaan. Uutuuskuulokkeet ovat maailman ensimmäiset kuulokkeet, joista löytyy liikeohjaus. Ominaisuuden ansiosta ne tunnistavat käyttäjän liikkeistä, milloin musiikintoisto on syytä pysäyttää ja taas aloittaa uudestaan.

Sony Ericsson MH907 -kuulokkeiden operoiminen liikeohjauksen avulla on yksinkertaista. Musiikki käynnistyy automaattisesti, kun käyttäjä asettaa molemmat napit korviin ja keskeytyy, kun toinen napeista otetaan korvasta.

Puheluihin vastaaminen onnistuu yksinkertaisesti asettamalla toinen napeista korvaan. Jos puhelu tulee kesken musiikin kuuntelun, tarvitsee käyttäjän poistaa vain toinen napeista, jolloin puheluun vastataan automaattisesti.

Uutuuskuulokkeilla Sony Ericsson pyrkii tekemään musiikin kuuntelusta matkapuhelimella entistäkin vaivattomampaa. Enää käyttäjän ei tarvitse hamuilla kuulokkeissa olevia näppäimiä tai pahimmassa tapauksessa itse puhelinta housujen taskusta. MH907-kuulokkeet ovat myös osa yhtiön viime helmikuussa esittelemää Entertainment Unlimited -konseptia.

Sony Ericssonin uudet kuulokkeet saapuvat myyntiin vuoden viimeisen neljänneksen aikana seuraavissa värivaihtoehdoissa: Titan Chrome ja Yellow/White. Yhtiö ei paljastanut vielä hintatietoja.