HTC Leo onkin Touch HD2?

HTC Leo HD2

HTC:n tulevasta Leo-koodinimellä kulkevasta kosketusnäyttöpuhelimesta on vuotanut nettiin jo lähes kaikki tietämisen arvoinen. Puhelimessa pyörii Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä, TouchFLO 3D -käyttöliittymä ja sen näyttö on massiiviset 4,3 tuumaa. On myös lähes varmaa, että kosketusnäyttö on toteutettu kapasitiivisella tekniikalla, josta vihjaa muun muassa tässä videossa nähtävä monikosketustuki.

Suurin arvuuttelu HTC:n tulevan Windows Mobile -puhelimen osalta kohdistuukin tällä hetkellä sen lopulliseen mallinimeen. Laitteen takakuoressa olevan PRO.THREE-tekstin on arveltu viittaavan Touch PRO3 -mallinimeen. Tarkemmin ajateltuna on kuitenkin hieman outoa, jos laite kuuluisi todella PRO-sarjaan, koska malliston aiemmat puhelimet, Touch PRO ja Touch PRO2, on varustettu sivulta esiin tulevalla QWERTY-näppäimistöllä. Leo tukeutuu täysin kosketusnäyttöön.

Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että uutuuspuhelin esittäytyy Bluetooth-yhteyttä käytettäessä muille laitteille HD2-mallinimellä. Vaikuttaakin siis siltä, että Leon myyntinimi on HTC Touch HD2. Se kuulostaisi puhelimen ominaisuudet huomioon ottaen huomattavasti PRO3-nimeä järkevämmältä.

HTC Leon virallisesta julkistuspäivästä ei ole vielä tietoa. Se saattaisi kuitenkin tapahtua 6.10, jolloin on virallinen Windows Mobile 6.5 -puhelinten laukaisupäivä.

Lähde: EngadgetMobile