Samsung Corby arvosteltiin maailmalla mainioksi nuorisopuhelimeksi

Samsung Corby

Samsungin aivan syyskuun alussa esitelty Corby-kosketusnäyttöpuhelin on saanut hyvän arvosanan GSMArena-sivuston kattavassa arvostelussa, joka on luettavissa tämän linkin takaa. Samsung Corby on edullinen nuorisolle suunnattu puhelin, jossa keskeistä roolia näyttelevät sosiaaliset palvelut. Sen suositushinta Suomessa on vain 229 euroa.

Arvostettu GSMArena on paneutunut tähän nuorisopuhelimeen tavoilleen uskollisesti erittäin laajasti. Testissä käydään läpi laitteen rakennetta sekä ohjelmistoa osoitekirjaa ja nettiselainta myöten. Mukana on luonnollisesti myös tukuittain kuvia niin itse puhelimesta kuin sen käyttöliittymästäkin.

Sivusto antaa Samsungin uutuudesta varsin positiivisen kuvan, eikä edes WiFi- ja 3G-yhteyksien puutetta näytetä kokevan ongelmaksi laitteen kohderyhmää ajatellen. Corby ei tarjoa GSMArenan mukaan mitään erityistä, mutta sen uskotaan ehdottomasti kiinnostavan nuorisoa. Puhelimen eduiksi luetellaan kapasitiivinen kosketusnäyttö, kohtuullinen hinta ja sosiaaliset toiminnot.

Samsung Corbyn tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat nelitaajuus-GSM, EDGE, Bluetooth, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka, kahden megapikselin kamera ja 2,8 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 240 x 320 pikseliä. Uutuus tulee markkinoille lokakuussa.

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!