LG GB270 – näyttävä peruspuhelin

LG GB270

Korealainen LG on julkaissut kaikessa hiljaisuudessa varsin näyttävän peruspuhelimen, joka kantaa mallinimeä GB270. Kiinnostavan laitteesta tekevät sen kuoret, joiden avulla voi paitsi muuttaa puhelimen väriä niin myös sen ulkoista olemusta näppäimiä myöten. Uutuuden kerrotaan tietojen mukaan olevan jo saatavilla muutamilla markkinoilla, mutta sen hinnasta ei ole vielä siitäkään huolimatta varmuutta.

Yllä oleva kuva osoittaa, että kuorien avulla LG GB270:n saa muutettua ulkoisesti täysin erinäköiseksi. Tummat kuoret on tehty houkuttelemaan miehiä ja pinkillä pyritään miellyttämään naisasiakkaita.

Mielenkiintoisista kuorista huolimatta LG GB270:n ominaisuudet ovat peruspuhelinten tasoa. Siitä löytyy GPRS, Bluetooth 2.1, microSD-muistikorttipaikka, FM-radio, VGA-kamera, ja kahden tuuman näyttö, jonka tarkkuus on 120 x 160 pikseliä.

LG GB270 tulee mitä luultavimmin jäämään harvojen ja valittujen markkinoiden herkuksi. Olisi kuitenkin hienoa, jos se rantautuisi jossain vaiheessa myös Suomeen.

Lähde: EngadgetMobile ja GSMArena