Samsung esitteli uuden QWERTY-puhelimen: CorbyPRO

Samsung CorbyPRO

Elektroniikkavalmistaja Samsung on esitellyt hiljattain lanseerattuun Corby-puhelinsarjaan uuden jäsenen, joka kantaa nimeä CorbyPRO. Uutuusmalli jäljittelee syyskuun alussa esiteltyä Corby-mallia, mutta lisää pakettiin paremmat tekniset ominaisuudet ja sivusta esiin liukuvan QWERTY-näppäimistön.

Samsung CorbyPRO on suunniteltu erityisesti viestittelyyn ja Suomen markkinoita ajatellen on hyvä tietää, että puhelimen näppäimistö on varustettu erillisillä å-, ä- ja ö-kirjaimilla. Uutuudesta löytyy pikakuvakkeet eri sosiaalisiin palveluihin, kuten Twitteriin ja Facebookiin. Mukana on myöskin erillinen chat-toiminto ja lehdistötiedotteessa CorbyPRO:n kehutaan taipuvan myös bloggaamiseen.

Puhelimen käyttöliittymänä toimii Cartoon UI, joka tukee muun muassa widget-minisovelluksia. Puhelimesta löytyy esiasennettuna useita widgettejä, mutta halutessaan niitä voi ladata lisää Internetistä. Ohjelmistopuolen ominaisuuksiin kuuluvat myös Google Maps -karttasovellus, Microsoft ActiveSync -tuki ja musiikkisoitin, jonka hyvän äänenlaadun takaa DNSe-äänenparannuspiiri.

Samsung CorbyPRO:n teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat 3G-yhteydet, WiFi, Bluetooth, GPS, radio, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka ja kolmen megapikselin kamera. Kosketusnäytöltä löytyy kokoa 2,8 tuumaa ja tarkkuutta 240 x 320 pikselin verran.

CorbyPRO saapuu kauppoihin joulukuun puolessa välissä 369 euron suositushinnalla.