Veikeä Nokia 7705 Twist livekuvissa ja videolla

Nokia 7705 Twist

Maailman johtava matkapuhelinvalmistaja Nokia on julkaissut viime kuukausien aikana Yhdysvaltojen markkinoille kaksi erittäin mielenkiintoista puhelinta, jotka poikkeavat rakenteeltaan merkittävästi yhtiön peruslinjasta. Heinäkuussa Nokia paljasti AT&T:lle Surgen, joka julkaistiin hetken päästä myös yleisille markkinoille nimellä 6760 slide. Syyskuussa suomalaisvalmistajalta nähtiin vieläkin erikoisempi puhelin, joka tottelee nimeä 7705 Twist ja tulee myyntiin yksinoikeudella Verizon-operaattorin kautta.

Nokia 7705 Twist on veikeään neliömäiseen rakenteeseen luottava peruspuhelin, josta löytyy S40-käyttöliittymä. Puhelimesta ei ole tähän mennessä ollut saatavilla pressimateriaalien lisäksi kovinkaan paljon muuta infoa, mutta nyt verkkoon on levinnyt uutuudesta vajaan kymmenen minuutin mittainen videopätkä ja tukuittain livekuvia, jotka löytyvät Flickr-kuvapalvelusta.

Videossa, joka löytyy tämän jutun lopusta, käydään läpi puhelimen myyntipakkauksen sisältöä, käyttöliittymää ja verrataan uutuutta aiemmin julkaistuun Surgeen. Nokia 7705 Twist on videon perusteella erittäin näppärän kokoinen ja jopa yllättävän tyylikäs puhelin, eikä sen käyttäminen vaikuta kovinkaan vaivanloiselta näppäimistön ollessa esillä.

Nokia 7705 Twistin ominaisuuksiin kuuluvat CDMA-yhteydet, Bluetooth, 2,5 millimetrin kuulokeliitäntä, kolmen megapikselin automaattitarkenteinen kamera, LED-salama, QWERTY-näppäimistö ja 2,4 tuuman QVGA-näyttö. Uutuudesta ei ole näillä näkymin tulossa omaa versiota Euroopan markkinoille.

Lähde: tnkgrl Mobile