Mielenkiintoinen QWERTY-puhelin: Samsung B3310

Samsung B3310

Eilen uutisoidun Samsung CorbyPRO:n lisäksi korealaisvalmistaja esitteli myös toisen QWERTY-näppäimistöllisen puhelimen, joka on mallinimeltään Samsung B3310. Kyseessä ei ole aivan perinteinen täysnäppäimistöllä varustettu puhelin, sillä sen sivuosaan on liitetty erillinen numerorivi, joka on esillä, vaikka näppäimistö olisi piilossa. Sen ansiosta numeroiden valitseminen onnistuu ilman QWERTY:n esille tuomista.

CorbyPRO:n tavoin myös B3310 pyrkii houkuttelemaan asiakkaita, jotka etsivät itselleen viestittelyyn sopivaa puhelinta. Sen ominaisuudet ovat CorbyPRO-malliin verrattuna vaatimattomat, mutta sen aseena on edullisempi hinta. Uutuuden suositushinta on nimittäin ainoastaan 169 euroa, joka on 200 euroa CorbyPRO:ta vähemmän.

Ohjelmiston osalta keskeisessä roolissa on pikaviestittely. Puhelimesta löytyy erillinen chat-toiminto, jolla pystyy käyttämään yleisimpiä pikaviestinprotokollia. Lisäksi mukana on nopea pääsy Facebookiin, Flickriin ja muihin sosiaalisiin palveluihin.

Samsung B3310:n muita ominaisuuksia ovat kahden tuuman näyttö, RDS-radio, Bluetooth, microSD-muistikorttipaikka ja kahden megapikselin kamera. Puhelin on kooltaan 91 x 54 x 17 millimetriä ja se painaa 100 grammaa.

Uutuus saapuu kauppoihin lokakuun lopussa seuraavissa väreissä: limenvihreä, pinkki ja grafiitinharmaa.

13 kommenttia

 1. Uskon että on hemmetin hyvä puhelin, ainakin niillä mittareilla ja vaatimuksilla mitä tämän hintaluokan QWERTY -puhelimelle voi asettaa…ajattelin hankkia ja kokeilla. Ainakin joskus. =D

 2. mulla on tollanen pinkki. ihan sika hyvä. ekaks menee tottulekus ku se on aika jännnä ;d

 3. ostin ton. tosi söpö joo, mutta ny menee iha v*tusti hermo kun heti alkuun ilmeni kolme ongelmaa:

  1. kun painan kameraa päälle ohjekirjan mukaisesti, puhelin ilmottaa ”tarkista kameran yhteys” mikä helvetin yhteys?????

  2. oma, edellisen puhelimeni muistikortti (joka on uuden kanssa yhteensopiva) ei näy missään täällä uudessa puhelimessa.. ei kuvat, musat mitkään!!??

  3. puhelimen mukana ei tullu usb-piuhaa. no, minulla oli sellanen omasta takaa. nyt kuitenkaa koko stnan puhelin ei näy omassa tietokoneessa vaikka laite on muka yhdistetty. en saa näin ollen puhelimeeni mitään siirrettyä koneelta.

 4. puhelimeen pitää ostaa erikseen muistikortti missä on mukana usb, johon muistikortti laitetaan. n.18€

 5. ihana puhelin<3 aion ostaa todellakin ja haluun tollasen pinkin. <3333

 6. Millainen netin käyttö siinä on? Tyyliin facebookin ym?

 7. Voiks tällä surffailla langattomassa netissä? Eli siis ei mitään kamalia maksullisia wappihommeleita? Ku ainaki Facebook ja Flickr mainittiin mut maksaako esim just niiden käyttö sit -.-

  Tietääks joku onks mukava käyttöliittymä?:)

 8. Siis kuka osaa siirtäää kuvia ym tietokoneelle 😉 Mää en osaa ja todellakin tollasessa puhelimessa pitää saaha laitettua kuvat tietsikalle ku siinä onse johto =)

 9. Onko mese tuossa puhelimessa ilmainen käyttää?

 10. Itsellä on ja toimii aivan mainiosti! (: Hyvä puhelin, sopii ihmisille jotka tykkää tekstaamisesta! (: Kamera on ihan ok mielestäni, voisi ehkä olla vähän tarkempi (:

Kommentointi on suljettu!