HTC Touch HD2 ”Leo” myyntiin lokakuun lopussa noin 600 eurolla?

Verkkoon on vuotanut jälleen uusia yksityiskohtia HTC:n tulevasta Windows Mobile 6.5 -puhelimesta, joka on ollut tiiviisti pinnalla eri medioissa viime viikkoina. Uusi puhelin tunnetaan koodinimellä Leo ja sen lopulliseksi mallinimeksi on varmistumassa Touch HD2. Puhelimen merkittävimpiin ominaisuuksiin kuuluu sen 4,3 tuuman kosketusnäyttö, joka on ilmeisesti toteutettu kapasitiivisella tekniikalla.

Viimeisimmät huhut kertovat, että HTC Touch HD2 saapuisi myyntiin jo lokakuun lopussa. Tämä viittaisi siihen, että virallinen esittely tulee tapahtumaan 6. lokakuuta, jolloin lähtölaukauksen saa Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä. Uutuuden hinnan arvioidaan pyörivän 550 ja 600 euron välillä. Laitteen ominaisuudet huomioiden, se ei kuulosta kovinkaan pahalta.

Aikaisemmin nettiin levinneiden videoiden perusteella näyttää vahvasti siltä, että HTC:n tuleva puhelin on varustettu kapasitiivisella kosketusnäytöllä. Näin ollen esimerkiksi iPhonesta tutut monikosketustoiminnot ovat mahdollisia. Ikävä kyllä tuoreimmat tiedot kertovat, että monikosketus ei toimi Windows Mobile 6.5:n omissa toiminnoissa, koska järjestelmään ei ole sisäänrakennettuna monikosketustukea. Tämä johtaa siihen, että muun muassa Internet Explorer -selaimessa ei ole mahdollista zoomata niin sanotusti nipistämällä. Useamman sormen kosketus toimii siis ainoastaan HTC:n muokkaamissa osissa.

HTC Leon muita keskeisiä ominaisuuksia ovat HSDPA, WiFi, A-GPS, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka, kahdeksan megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja LED-kaksoissalama.

Lähde: Pocketnow

1 kommentti

  1. Sitten joskus kun synkkaus macin kanssa toimii mutkattomasti on HTC:llä monta mainiota vaihtoehtoa katsottavana. Mutta eihän Apple ja Microsoft sitä yhteystyötä meinaa tehdä Exchangen lisäksi 😉

Kommentointi on suljettu!