Puhelin pyörähtävällä näppäimistöllä: Pantech Razzle

Pantech Razzle

Yhdysvaltalainen Verizon-teleoperaattori on saamassa valikoimiinsa varsin erikoisen QWERTY-puhelimen, josta löytyy 180 astetta pyörähtävä näppäimistö. Puhelimen valmistajana toimii Pantech ja sen virallinen mallinimi on Razzle TXT8030. Uutuus tulee kuitenkin mitä ilmeisemmin saamaan lopulliseksi myyntinimekseen Verizon Razzle.

Puhelimelle löytyy paljon esikuvia muiden kompaktien QWERTY-puhelinten joukosta. Sen perusrakenne on tuttu muun muassa Nokia E71:stä, mutta yksilöllisen Razzlesta tekee puhelimen kaksipuolinen näppäimistö. Sitä pyöräyttämällä näkyviin saa sekä perinteisen QWERTY-näppäimistön että musiikkinäppäimistön.

Verkkoon levinneiden kuvien perusteella vaikuttaa siltä, että vaikka idea on hyvä, niin sitä ei ole hyödynnetty loppuun asti. Toiselle puolelle on jätetty paljon tyhjää tilaa, joka saa miettimään, miksi muutamaa näppäintä ei voitu asettaa esimerkiksi laitteen sivulle tai yläosaan. Tilannetta saattaa tosin selittää kaiutin, joka on sijoitettu musiikkinäppäimistön puolelle.

Razzlen tekniset ominaisuudet ovat vielä osittain pimennossa. Laitteesta pitäisi löytyä ainakin 1,3 megapikselin kamera ja microSD-muistikorttipaikka. Ohjelmiston osalta tarjolla on mediasoitin ja VZ Navigator -sovellus.

Uutukaisen odotetaan saapuvan myyntiin lokakuussa alle 60 dollarin hintaan.

Lähde: PhoneArena

3 kommenttia

  1. Eikös Nokiallakin ollut vastaavanlaisia musiikkipuhelimia tuossa muutama vuosi sitten?

    1. Aivan, eipäs käynyt mielessäkään. Niissä ei toisin tainut olla QWERTY-näppäimistöä, jos oikein muistan…

  2. Mulla on tollanen Nokia 5700 käytös, ja siinon just tollanen pyörivä alaosa.

Kommentointi on suljettu!