Motorola esitteli erittäin kevyen Bluetooth-kuulokkeen

Motorola H17

Matkapuhelinvalmistaja Motorola on esitellyt H17-nimeä kantavan Bluetooth-kuulokkeen, jota yhtiö kehuu mallistonsa pienimmäksi ja kevyimmäksi flip-rakenteelliseksi kuulokkeeksi. Motorolan tavoitteena on ollut yhdistää uudessa Bluetooth-kuulokkeessaan tyylikkyys ja erittäin kevyet materiaalit. Uutuuskuuloke painaa ainoastaan yhdeksän grammaa ja yhtiö vitsaileekin sen olevan miellyttävä pitää, vaikka sen kautta käytävä keskustelu olisi kuinka epämiellyttävä tahansa.

Motorola H17 -kuulokkeen ominaisuuksiin kuuluu mielenkiintoinen RapidConnect-läppä. Sen kääntämisellä voi vastata saapuviin puheluihin sekä kytkeä sammuksissa olevan matkapuhelimen päälle. Muita ominaisuuksia ovat ääniopastus kuulokkeen ja puhelimen parittamiseen sekä varoitusääni, joka kertoo muun muassa akun loppumisesta.

Uutuuskuuloke tukee myös Motorolan CrystalTalk-teknologiaa, joka poistaa tarpeettoman taustamelun. Yhtiö lupaa H17-kuulokkeelle viisi tuntia puheaikaa täydellä latauksella. 15 minuutin pikalatauksen kehutaan tarjoavan jopa kaksi tuntia puheaikaa.

Motorolan H17-kuuloke tulee myyntiin useille markkinoille kolmannen neljänneksen aikana. Suomen saatavuudesta ja hinnasta ei ole vielä tietoa.

Lähde: Motorola