Vertun uusi simpukkapuhelin varmistui: Constellation Ayxta

Vertu Constellation Ayxta

Nokian omistuksessa oleva luksuspuhelinvalmistaja Vertu on virallistanut yhtiön ensimmäisen simpukkarakenteellisen luksuspuhelimen. Puhelimen mallinimeksi on varmistunut Vertu Constellation Ayxta ja se tulee tietojen mukaan maksamaan 4900 eurosta aina 6500 euroon asti. Vertun uutuus on siis ainakin hintansa puolesta todellinen luksuspuhelin.

Yhtiö mainostaa simpukkapuhelintaan tarkkanäköiselle asiakkaalle, joka etsii huippulaadukasta tuotetta ylläpitämään omaa elintasoa olipa hän sitten missä päin maailmaa tahansa. Constellation Ayxta onkin varustettu erikoisnäppäimellä, jolla saa yhteyden Vertu Concierge -palveluun. Sen kautta saa vastauksen mitä eriskummallisimpiin kysymyksiin.

Laitteen teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat ainakin 3G-yhteydet, GPS, microSD-muistikorttipaikka, kolmen megapikselin kamera ja LED-kaksoissalama. Uutuudesta löytyy myös erilaisia lifestyle-ominaisuuksia, jotka auttavat löytämään kaupunkien kuumimmat ja hienoimmat menomestat.

Vertu Constellation Ayxta -mallin materiaaleina ovat ruostumaton teräs, alumiini ja keramiikka. Kaiken päälle mukaan on lisätty vielä soittoääniä, jotka on äänittänyt Iso-Britanniassa toimiva Zero 7.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. Hienon tekivät. Kuulemma tuo läpän avausmekanismikin on vertaansa vailla, mutta eipä tuolta hinnalta voisi vähempää odottaakaan. Vaikka hinta on itselle kova, luuri kuuluu silti Vertun edullisimpaan sarjaan.

Kommentointi on suljettu!