HTC:n tuleva TouchFLO 3D -versio vie Windows Mobilen uudelle ulottuvuudelle

HTC Hero -älypuhelimen esittelyn yhteydessä Androidille julkaistu Sense-käyttöliittymä sai useat taiwanilaisvalmistajan Windows Mobile -käyttäjät haikailemaan samankaltaisen käyttöliittymän perään. Täysin vastaavanlaista käyttöliittymää Windows Mobile -puhelimiin ei ole odotettavissa, koska yhtiö tavoittelee molempien käyttöjärjestelmien kautta erilaisia asiakaskuntia. Android-puhelimet suunnataan enemmän viihdekäyttöön ja Windows Mobile -pohjaiset mallit fokusoituvat ammattikäyttöön. Jaottelu näkyy myös Sense- ja TouchFLO 3D -käyttöliittymien eroissa.

TouchFLO 3D:n kehitys jatkuu edelleen vakaana ja siitä osoituksena on yllä oleva video, jossa käyttöliittymän uusinta testiversiota esitellään. Tuleva versio on nimeltään TouchFLO 3D 2.5, mutta se tunnetaan myös nimityksellä Manila. Uusi käyttöliittymä on bongattu aiemminkin videolla, mutta nyt esittelyssä oleva kehitysversio tuo mukanaan uusia ominaisuuksia ja lisää silmäkarkkia.

Videolla nähtävä versio TouchFLO 3D:stä sisältää paremman Facebook-integroinnin ja uuden Twitter-sovelluksen. Niiden ansiosta kuvien lähettäminen suoraan Facebookiin on helppoa ja Twitter-päivitysten seuraaminen hoituu suoraan sisäänrakennetulla sovelluksella. Kyseiset ominaisuudet ovat tuttuja jo Sense-käyttöliittymästä.

Silmäkarkkia ovat luomassa uudet värikkäät kuvakkeet ja mahdollisuus käyttää työpöydällä animoituja taustakuvia. Tulossa on myöskin säätaustakuva, joka vaihtelee sen hetkisen säätilan perusteella. Herosta mukaan on otettu tuttu kello, josta näkee myös säätiedot.

TouchFLO 3D:n uuden version oletetaan tekevän ensiesiintymisensä tulevassa HTC Leo -mallissa, josta löytyy 4,3 tuuman kosketusnäyttö, joka on mitä ilmeisemmin toteutettu kapasitiivisella tekniikalla. Yllä olevassa videossa käyttöliittymä rullaa HTC Touch Diamond2:ssa, joka näyttää pyörittävän uutuutta mainiosti, vaikka sen tehot ovat huomattavasti Leoa vaatimattomammat. Taiwanilaisvalmistajan uudelta Windows Mobile -puhelimelta onkin siis lupa odottaa paljon.

Lähde: Pocketnow

2 kommenttia

  1. Toimivan näköinen käyttöliittymä, joka saattaa herättää varsinkin paljon Facebookia ja Twitteriä käyttävien mielenkiinnon. Saa nähdä mitä muita toimintoja TouchFLO 3d tulee tarjoamaan.

  2. Hyvältä näyttää Touchflown uusi versio. HTC kehittää jatkuvasti käyttöliittymiä eteenpäin oikealla tavalla käytttäjäystävällisemmiksi ja monipuolisemmiksi.

Kommentointi on suljettu!