Acerin tehokas Android-puhelin vuoti nettiin: A1

Acer A1

Tietokoneistaan paremmin tunnetun Acerin F1- ja S200-nimillä tunnetusta Windows Mobile 6.5 -puhelimesta on huhuttu jo useampaan otteeseen. Se saapuu markkinoille näillä näkymin Microsoftin uuden mobiilikäyttöjärjestelmän laukaisupäivän aikoihin, eli 6.10.

Pitkään huhuissa pyörineen F1-puhelimen lisäksi tulossa on A1-nimellä tunnettu kosketusnäyttöpuhelin, joka pohjautuu Google Android -käyttöjärjestelmään. Puhelin on saapunut aivan hiljattain ennakkotilaukseen Expansys-verkkokauppaan, jossa sillä on hintaa noin 390 euroa. Acer ei ole vielä julkistanut A1-mallia virallisesti, mutta huhut kertovat sen olevan saatavilla lähiaikoina.

Acerin A1:ssä pyörii uusi Android 1.6 -versio, joka tulee tarjolle lokakuussa. Se tuo mukanaan tuen muun muassa CDMA-yhteyksille ja suuremmille näyttöresoluutioille, jota A1:ssä hyödynnetään. Puhelimesta löytyy nimittäin 3,5 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 800 x 480 pikseliä. Tällä hetkellä myynnissä olevista Android-puhelimista löytyy 480 x 320 pikselin näyttö.

Uutuuden tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 769 megahertsin suoritin, HSPA, WiFi, GPS, Bluetooth, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka ja viiden megapikselin kamera. Kokoa laitteelta löytyy 115 x 62,5 x 12,5 millimetrin verran ja se painaa 135 grammaa.

Lähde: EngadgetMobile

1 kommentti

  1. Oudon edullisia nuo Acerin puhelimet. Tämäkin jos maksaa alle 400 euroa! Ja kun Windows Mobile -puhelintenkin hinnat liikkuu samoilla suunnilla, niin ei voi muuta kuin ihmetellä. Liekköhän sitten laadusta tingitty?

Kommentointi on suljettu!