LG:n toinen New Chocolate -puhelin on BL20

LG BL20

Maailman kolmanneksi suurin matkapuhelinvalmistaja LG on esitellyt toisen New Chocolate -puhelimen, joka jatkaa ulkoiselta olemukseltaan hyvin pitkälti aiemmin esitellyn BL40-huippupuhelimen jalanjäljissä. Ominaisuuksiltaan nyt esitelty, jo huhuissakin pyörinyt, BL20 on kuitenkin ensimmäistä uuden sukupolven Chocolatea huomattavasti vaatimattomampi. Uutuus muistuttaakin liukukansirakenteensa osalta alkuperäistä Chocolate-mallia, johon yhtiö viittaa lehdistötiedotteessaan.

LG BL20:n sivuille on aseteltu kosketusherkät näppäimet, joiden kautta voi säätää muun muassa äänenvoimakkuutta ja zoomata kameraa käytettäessä. Uutuuden varustukseen kuuluu myös erillinen widget-näppäin, jolla pääsee suoraan käsiksi omaan suosikkisisältöön kuten sää- ja uutistietoihin. Ohjelmistopuolelta löytyy Clear Memo Capture -ominaisuus, joka nappaa kuvan tekstistä parhaalla mahdollisella tarkkuudella.

Korealaisvalmistajan uutuuden keskeisimpiä ominaisuuksia ovat EDGE, Bluetooth 2.1, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka ja viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera. Puhelimen näyttö on 2,4 tuumaa ja se kykenee 240 x 320 pikselin tarkkuuteen. Itse BL20 on kooltaan 106,9 x 50,8 x 12,3 millimetriä ja se painaa 115 grammaa.

LG BL20 saapuu markkinoille Iso-Britanniassa O2-operaattorin kautta vuoden viimeisen neljänneksen aikana. Yhtiö ei tiedottanut vielä puhelimen mahdollisesta rantautumisesta myös muille markkina-alueille.