LG esitteli GD510-kosketusnäyttöpuhelimen

LG GD510 Pop

LG on ilmoittanut laajentavansa matkapuhelinmallistoaan uudella GD510-kosketusnäyttöpuhelimella, joka tottelee myös nimeä Pop. Puhelinta mainostetaan kompaktina ja yksinkertaisena, jolla pyritään houkuttelemaan uudenlaisia asiakkaita kosketusnäytöllisten puhelinten pariin.

Korealaisvalmistaja on tutkimuksissaan tullut siihen tulokseen, että useat asiakkaat haluaisivat hyödyntää suuren kosketusnäytön tuomaa etua, mutta eivät tarvitse monimutkaisia ominaisuuksia. Kyseiset käyttäjät haluavat puhelimeltaan helppokäyttöisyyttä ja pientä kokoa. Tähän rakoon tähtää GD510, joka sisältää kaikki perusominaisuudet ja pyrkii käytettävyydessä yksinkertaisuuteen.

Annoimme LG GD510:lle optimaalisen määrän ominaisuuksia, joka mahdollisti keskittymisen puhelimen helppokäyttöisyyden parantamiseen ja koon pienentämiseen”, kommentoi uutuutta LG:n matkapuhelinosaston johtaja Skott Ahn ja jatkoi ”LG GD510 tarjoaa kaiken oleellisen viestittelyn, multimedian ja viihteen kannalta sekä on rakenteeltaan kompakti.

Puhelimen teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat GSM-yhteydet, kolmen megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth ja kolmen tuuman kosketusnäyttö, joka on tarkkuudeltaan 240 x 400 pikseliä. Lisäksi yhtiö mainostaa Popin multimediaominaisuuksia, joihin lukeutuvat ainakin musiikki- ja videosoitin sekä useiden tiedostomuotojen tuki.

LG GD510:n kuoret on valmistettu harjatusta alumiinista ja lehdistökuvien perusteella lisävarusteena puhelimeen saa takakuoren, josta löytyy aurinkopaneeli. Sen avulla puhelimen toiminta-aikoja olisi mahdollista pidentää aurinkoisissa olosuhteissa.

Korealaisvalmistajan uutuus saapuu Euroopassa myyntiin lokakuun aikana. Se tulee olemaan ilmeisen edullinen, mutta tarkkaa hintatietoa ei ole vielä paljastettu.

1 kommentti

  1. Muuten hyvä mutta Wlan puuttuu. Jos tajuis pistää sen sisään niin niitä myytäis paljon. Joko 3G tai WLAN. Kaikilla valmistajilla sama ongelma nykysin. Nokia E51 oli paras puhelin nokian mallistosta.

Kommentointi on suljettu!