Lisää kuvia ja tietoa Motorola Sholesista

Motorola Sholes

Motorolan tuleva Android-pohjainen kosketusnäyttöpuhelin, joka tunnetaan nimillä Sholes ja Tao, läpäisi vastikään Yhdysvaltain telehallintovirasto FCC:n testit. Nyt uutuudesta on levinnyt verkkoon uusia kuvia, jotka vahvistavat, että kyseessä on Google Android -käyttöjärjestelmään perustuva puhelinmalli. Uusien kuvien ilmestyminen ja juuri tapahtunut FCC:n testien läpäisy viittaavat vahvasti siihen, että Motorola Sholesin virallinen julkaisu lähenee kovaa vauhtia.

Nyt vuotaneet kuvat eivät paljasta Sholesista mitään mullistavaa. Ne varmistavat käyttöjärjestelmän lisäksi sen, että mukana on viiden megapikselin kamera, salamavalo ja 1390 mAh:n akku.

Motorola Sholes tulee näillä näkymin olemaan amerikkalaisvalmistajan toinen Google Android -puhelin. Se sijoittuu ominaisuuksiltaan syyskuun alkupuoliskolla esiteltyä CLIQ-mallia korkeammalle. Uutuudesta löytyy nimittäin huhun mukaan 600 megahertsin suoritin ja huima 3,7 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 854 x 480 pikseliä. Mukana on luultavasti myöskin yhtiön oma MOTOBLUR-käyttöliittymä, joka tuo sosiaaliset palvelut kiinteäksi osaksi puhelinta.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. Paljonkohan tollaselle puhelimelle tulee hintaa. Jos ei oo kovin paha hinta, tuolle voi tulla aika paljon kysyntääkin, varsinkinkin jos sillä pystyy käyttämään twitteriä, facebookia yms. tehokkaammin kuin normipuhelimilla.

    Tiedeuutiset kootusti:
    http://www.kookas.fi/news/87

Kommentointi on suljettu!