Samsungin tuleva Giorgio Armani -puhelin vuoti nettiin

Samsung W8200

Matkapuhelinvalmistaja Samsungilta on nähty aikojen saatossa muun muassa kosketusnäytöllä varustettu Hugo Boss– puhelin ja valoefektein koristeltu NIGHT EFFECT -malli, joka tehtiin yhteistyössä Giorgio Armanin kanssa. Molemmat ovat niin sanottuja luksuspuhelimia, vaikka ne eivät tuhansia euroja maksakaan.

Korealaisvalmistajan yhteistyö Giorgio Armanin kanssa on kantamassa lisää hedelmää, sillä verkossa leviää varsin näyttäviä kuvia kosketusnäytöllisestä liukukansipuhelimesta, jonka mallinimestä on vielä hienoisia epäselvyyksiä. Se on näillä näkymin joko W820 tai W8200. Varmaa on kuitenkin se, että kultainen väritys ja Giorgio Armani -teksti näyttelevät merkittävää roolia tässä tulevassa uutuudessa, josta löytyy kosketusnäytön lisäksi myös perinteinen numeronäppäimistö.

Puhelimesta on ilmestynyt jo kattavasti tietoa korealaiselle verkkosivustolle. Sen kautta selviää, että laitteen ominaisuuksiin kuuluvat HSDPA, Bluetooth, microSD-muistikorttipaikka, viiden megapikselin kamera, salamavalo ja 3,1 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö. Uutuudesta löytyy myös erityinen Giorgio Armani -käyttöliittymä, jonka toiminnoista ei kuitenkaan tiedetä vielä paljoakaan.

Kooltaan Samsungin luksuspuhelin on 100,9 x 53,7 x 15,1 millimetriä ja se painaa 132 grammaa. Puhelin tulee myyntiin ainakin Koreassa, mutta voi olla, että siitä nähdään myös kansainvälinen versio. Uutukaisen hinnasta ei ole vielä minkäänlaisia arvioita.

Samsung W8200

Lähde: Samsung Hub