Nokialta uusi simpukka Verizonille: 2705 Shade

Verizon Nokia 2705 Shade

Nokian panostus Yhdysvaltojen matkapuhelinmarkkinoille jatkuu operaattoreille räätälöityjen peruspuhelinten muodossa. Yhtiöltä nähtiin viime kuussa ainakin AT&T:lle suunnattu Mural ja Verizonin kautta myytävä 7705 Twist. Nyt vuorossa on Nokia 2705 Shade -simpukkapuhelin, joka tulee myyntiin Verizon-operaattorille.

Uutuusmalli on perinteinen simpukkapuhelin, joka ei tarjoa ulkoisesti eikä ominaisuuksiltaan juurikaan mitään ihmeellisyyksiä. Puhelinta markkinoidaan kevyenä ja värikkäänä läppäpuhelimena, joka tulee saataville kahtena eri versiona. Toinen malleista on varustettu kameralla ja toisesta se on jätetty pois.

Nokia 2705 Shaden väritys on mahdollista vaihtaa erikseen ostettavilla värikuorilla. Tarjolla tulee olemaan ainakin seuraavat värit: sininen, punainen ja purppura. Yhdelle värikuorelle kertyy hintaa 19,99 dollaria, joka on paljon itse laitteen hintaa ajatellen. Puhelin maksaa nimittäin ainoastaan 29,99 dollaria kahden vuoden operaattorisopimuksen kera.

Simpukkapuhelimen ominaisuuksiin kuuluvat 1,3 megapikselin kamera, Bluetooth, GPS, 2,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja tuki Verizon Navigator -sovellukselle. Nokia 2705 löytyy Verizonin verkkokaupasta 6. lokakuuta alkaen.

Lähteet: Boy Genius Report & MobileCrunch