MobiiliBlogin ensikatsaus Samsung Jet -kosketusnäyttöpuhelimeen

MobiiliBlogin testiin saapui tänään Samsung Jet -kosketusnäyttöpuhelin, jota mainostetaan nopeaksi ja helppokäyttöiseksi. Kyseessä on siitä erikoinen ylemmän hintaluokan kosketusnäytöllinen puhelin, että se ei perustu yhteenkään niin sanottuun älypuhelinjärjestelmään. Samsung on varustanut puhelimen omalla alustalla ja jo tutuksi tulleella TouchWiz-käyttöliittymällä.

Yllä olevassa videossa tehdään pikainen ensisilmäys uutukaisen myyntipakkaukseen, rakenteeseen ja käyttöliittymään. Kovinkaan syvällisesti Jetin ominaisuuksiin ei vielä paneuduta, mutta tulossa on lisää videoita, joissa käydään yksityiskohtaisemmin läpi muutamia puhelimen keskeisimmistä ominaisuuksista. Kommentoimalla tähän artikkeliin voit vaikuttaa tulevien videoiden sisältöön!

Jet-mallin tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 800 megahertsin suoritin, HSDPA, WiFi, Bluetooth, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, LED-salama, microSD-muistikorttipaikka ja kahden gigatavun sisäinen muisti. Lisäksi mukana on 3,1 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 480 x 800 pikseliä.

Kuten videossakin totean, niin perinteistä arvostelua Jetistä en tule kirjoittamaan. Päätin keskittyä täysin videomuotoiseen materiaaliin, jonka tärkeys verkkopalveluissa on kasvanut viime aikoina kovasti. Suomessa videokatsauksia tehdään kuitenkin vielä kohtuullisen vähän, joten MobiiliBlogi haluaa olla tässäkin mielessä etulinjamassa.

2 kommenttia

  1. Täytyy sanoa, että melkeinpä ”outoa” katsoa suomenkielistä katselmusta Youtubesta, kun on tottunut kuuntelemaan englanninkielisiä arvosteluja. Mutta: hyvä, hyvä! Mukavaa, että joku tekee näitä suomeksikin. 🙂

  2. Tulevissa videoissa olisi kiva kuulla lisää siitä toucwiz ui:sta. Ainakin, miten hyvin saa ladattua lisää widgettejä ja millasia ylipäänsä löytyy. Ja sit selaimesta olisi mukava lukea juttua, että kuinka hyvin se toimii. Ja jos tiedät jotain ohjelmatarjonnasta, niin sekin kiinnostaisi.

Kommentointi on suljettu!