Adobe demonstroi täydellistä Flash-tukea Palm Prellä – vaikuttaa hyvälle

Flash-tekniikka tulee tekemään lähitulevaisuudessa merkittävän harppauksen eteenpäin mobiilialustoilla. Adobe ilmoitti vain muutama päivä sitten, että se tuo täydellisen Flash-tuen tämän vuoden puolella Windows Mobile– ja WebOS-puhelimille. Niiden lisäksi kunnollinen Flash tulee löytymään ainakin piakkoin kauppoihin saapuvasta Nokia N900 -mobiilitietokoneesta. Ensi vuonna tekniikka valtaa myös Google Android– ja Symbian-järjestelmät.

Adoben Flash on merkittävä web-tekniikka, jota hyödynnetään useilla verkkosivustoilla. Suurin osa Internetselaimen kautta pelattavista peleistä pohjautuvat Flashiin, joten on sanomattakin selvää, että täydellisen tuen kautta matkapuhelimien käyttäjille avautuu paljon uusia mahdollisuuksia. Niistä kerrotaan lisää yllä olevassa videossa, jossa Adoben Adrian Ludwig demonstroi tulevan Flash Player 10.1:n toimintaa Palm Prellä.

Videossa esiteltävät Flash-elementit näyttävät toimivan ongelmitta. Ludwig demoaa muun muassa peliä, musiikkisoitinta ja elokuvatraileria, jotka kaikki hyödyntävät Flash-tekniikkaa. Niistä Pre suoriutuu ongelmitta.

Ludwig kertoo, että yhtiö on nähnyt erittäin paljon vaivaa Flashin integroimiseksi kiinteäksi osaksi laitetta. Tämä tarkoittaa, että käyttäjä voi pyörittää yhtä aikaa useita tekniikkaa hyödyntäviä verkkosivustoja. Adobe on myös pyrkinyt huomioimaan matkapuhelinten rajallisen akunkeston.

Lähde: Pocketnow.com

1 kommentti

  1. Tekeeköhän tuolla mitään? Kovin vanhalla tietokoneella on turha yrittää esim. Youtube-videoita katsella Flashin avulla. Tehohukka on valtava ja ongelma on potenssiin kaksi, kun resurssit ovat rajalliset (prosessori & akku).

Kommentointi on suljettu!