Samsung i5700 pressikuvissa: perustason Android-puhelin

Samsung i5700

Syyskuun lopussa ensimmäisen kerran MobiiliBlogissa uutisoidusta Samsung i5700 -mallista on vuotanut verkkoon uutta tietoa virallisten pressikuvien muodossa. Kyseessä on näillä näkymin yhtiön toinen Google Android -puhelin, joka sijoittuu ominaisuuksiltaan jo myynnissä olevaa i7500-mallia alemmas. Uutuus tuleekin olemaan varsin perustason Google-puhelin sekä teknisesti että ohjelmistoltaan, sillä kuvat ennakoivat, että laitteen käyttöliittymää ei ole lähdetty muokkaamaan.

Tulevassa uutuudessaan Samsung vaikuttaisi luottavan Androidin kantavaan voimaan. Puhelimesta löytyy nimittäin Androidin virallinen logo sekä edestä että takaa. Ilmeisesti Googlen Androidin odotetaan olevan jo niin tunnettu brändi, että se on myös hyvä näkyä itse puhelimessa.

Samsung i5700:n ominaisuuksiin huhutaan kuuluvan ainakin HSDPA, WiFi, GPS, Bluetooth, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, 3,2 megapikselin kamera ja microSD-muistikorttipaikka. Näytön pitäisi olla kooltaan kolme tuumaa ja tarkkuudeltaan 320 x 480 pikseliä. Vertailuna mainittakoon, että i7500 on varustettu 3,2 tuuman näytöllä ja viiden megapikselin kameralla.

Aiemmat tiedot väittivät puhelimen tulevan markkinoille vasta vuonna 2010. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että julkaisu nähdään jo tässä kuussa. Uutukaisen hinnasta ei ole vielä minkäänlaisia arvioita. Se on kuitenkin lähes varmuudella i7500-mallia, jonka hinta pyörii 500 euron molemmin puolin, edullisempi.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. Sampan Android -mallit ei oikein innosta, koska niissä on liikaa painikkeita alaosassa.

Kommentointi on suljettu!