Samsungilta ja Giorgio Armanilta Windows Mobile 6.5 -pohjainen tyylipuhelin

Samsung Giorgio Armani

Samsung ja Giorgio Armani ovat esitelleet uuden tyylipuhelimen, josta löytyy kosketusnäyttö, QWERTY-näppäimistö ja Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä. Uutuus on kolmas korealaisvalmistajan ja Giorgio Armanin yhteistyössä rakentama puhelin. Tätä ennen yhtiöt ovat esitelleet muun muassa nuorisolle suunnatun NIGHT EFFECT -puhelimen.

Nyt esitelty puhelin, jolla ei ole kunnollista mallinimeä, muistuttaa ulkoisesti yllättävän paljon Nokian jokin aika sitten esittelemää N97 Mini -kosketusnäyttöpuhelinta. Mallien muodot ovat hyvin yhteneväiset ja näppäimistön esiin tuominen kallistaa molemmissa näytön niin, että laitetta on helpompi käyttää pöydällä. Erojakin toki löytyy, sillä Giorgio Armanissa näppäimistö on nelirivinen ja sen näyttö on 3,5 tuumaa.

Microsoftin toimitusjohtaja kehuu yhteistyötä Samsungin ja Giorgio Armanin kanssa ainutlaatuiseksi. Microsoft ei Ballmerin mukaan olisi voinut ajatella yhteistyötä muiden yhtiöiden kanssa. Kehuja tulee myös Armanilta itseltään, joka sanoo puhelimen olevan täydellinen tämän päivän johtajille.

Uutuuspuhelimen näyttö hyödyntää OLED-tekniikkaa ja sen muita keskeisiä ominaisuuksia ovat WiFi, GPS, viiden megapikselin kamera ja kahdeksan gigatavun sisäinen muisti. Kuvien perusteella käyttöliittymänä toimii korealaisvalmistajan malleista tuttu TouchWiz.

Tyylipuhelin esiteltiin Milanossa. Sen myyntihinta on 700 euroa, mutta vielä ei tiedetä tarkalleen missä ja milloin se tulee saataville.

Samsung Giorgio Armani

Lähde: EngadgetMobile

3 kommenttia

  1. Kuvista päätellen myös tässä mallissa näyttäisi olevan näppis, jossa on kunnolla eritelty nappulat ja yksi ”lisärivi”mahdollistaa ylleisesi isommat näppäimet. Nokia voisi ottaa mallia, sillä myös N900 kärsii meikäläisen mielestä hieman liian nafteista painikkeista.

    Miksi Samsungilla on näitä Armani puhelimia on meikäläiselle täysi mysteeri, koska ulkomuoto puhelimella on niissä joko hieman keskimääräistä tyylitellympi tai vain outo. Ja Armani tekstikin lisää vain hintaa, ei juuri muuta 🙂

  2. Armani on aika kova brändi yrityspuolella ja design puolella. Henkilöt jotka käyttää Armania ei hintalappua juurikaan katsele 🙂

    Puhelin on hyvin samanlainen kuin Omnia Pro, joka Suomessa löytyy täysin lokalisoidulla näppiksellä (åäö). Näppäin tuntuma on hyvä ja OLED-näyttö on todella selkeä.

    Puhelin on Windows Mobile 6.5, jossa näkymiä voi muokata. Jos haluaa käyttää originaalia WM-näkymää tai Samsungin TouchWiziä tai sitten jotain kolmannen osapuolen tekemää näkymää. Eli säätämahdollisuuksia löytyy.

Kommentointi on suljettu!