Video: LG GW620

Korealaisen LG:n syyskuun puolessavälissä esittelemä GW620 on jäänyt jostain syystä hieman unohduksiin eri medioissa. Kyseessähän on LG:n ensimmäinen Google Android -käyttöjärjestelmään pohjautuva puhelin, josta löytyy muun muassa kolmen tuuman kosketusnäyttö ja viisirivinen QWERTY-näppäimistö.

Uutukainen ei ole onnistunut herättämään kiinnostusta markkinoilla luultavastikaan siksi, että Android-puhelimia puskee jo usealta suunnalta. HTC:n lisäksi pelissä ovat mukana ainakin Samsung ja Motorola. LG ei myöskään ole lähtenyt muokkaamaan käyttöliittymää kovinkaan radikaalisti, joka vähentää yleistä kiinnostusta puhelinta kohtaan entisestään.

Hieman tylsästä olemuksestaan huolimatta GW620:lla on ainakin yksi valttikortti, jota monet eivät ole välttämättä huomioineet. Se on puhelimen näppäimistö. Viiden rivin ansiosta siitä löytyy erillinen numerorivistö, joka tekee puhelimesta varmastikin kiinnostavan ainakin osalle asiakkaista.

Puhelimesta on nyt ilmestynyt verkkoon lyhyehkö esittelyvideo, jossa käydään hieman läpi laitteen toimintoja. Sen avulla saa hieman käsitystä käyttöliittymän nopeudesta ja resistiivisen kosketusnäytön toimivuudesta.

LG GW620:n mielenkiintoisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat HSDPA, WiFi, GPS, Bluetooth, FM-radio, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka ja viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera. Puhelin saapuu myyntiin Euroopassa vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Lähde: EngadgetMobile

1 kommentti

  1. Kiinnostava puhelin, mietiskelin tuossa hintaa, jos Gw520 on 250€ ja tässä parempi käyttöjärjestelmä, kamera ja ismopi näyttö niin ei ainakaan ole halvempi. Onko hinta paljonkin yli 300€

Kommentointi on suljettu!