Nokialta RAOUL-erikoisversio N97 ministä

Nokia N97 mini RAOUL Limited Edition

Nokia tuo Singaporen markkinoille QWERTY-näppäimistöllisestä N97 mini -kosketusnäyttöpuhelimesta RAOUL-erikoisversion, jota valmistetaan ainoastaan 1000 kappaletta. Puhelin on varustettu muotitalon suunnittelemilla lisävarusteilla, mutta siitä huolimatta sen hinta on varsin kohtuulliset 550 euroa (1138 S$). Kaikki uutuuden 29.10 mennessä ennakkotilanneet asiakkaat saavat kaupan päälle rahanarvoiset etusetelit sekä Nokian että RAOULin liikkeisiin.

Nokia N97 mini RAOUL Limited Edition -puhelimen mukana toimitetaan takakuori muotitalon signeerauksella sekä vasikan nahasta valmistettu pussukka ja hihna. Niiden lisäksi mukana on erityinen Fashion Asia -widgetti ja nahalla koristeltu paketti, johon puhelin ja varusteet on nätisti pakattu.

N97:n pikkuvelimalliksi kutsuttu N97 mini esiteltiin maailmalle syyskuun alussa. Sen merkittävimpiä ominaisuuksia ovat HSDPA, WiFi, A-GPS, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, kahdeksan gigatavun sisäinen muisti, viiden megapikselin kamera ja 3,2 tuuman kosketusnäyttö. Perusmallin pitäisi saapua myyntiin loka-marraskuun aikana noin 450 euron verottomaan hintaan.

Lähteet: GSMArena & Nokia