Acer esitteli Androidilla pyörivän Liquid-kosketusnäyttöpuhelimen

Acer Liquid

Paremmin tietokonevalmistajana tunnettu Acer on esitellyt kiehtovan Google Android -käyttöjärjestelmään pohjaavan Liquid-kosketuspuhelimen, josta löytyy 800 x 480 pikselin tarkkuudella varustettu näyttö ja Qualcommin Snapdragon-suoritin. Ikävä kyllä yhtiö piti vielä omana tietonaan näytön koon, saapumispäivän ja suorittimen tarkan nopeuden. On kuitenkin hyvin todennäköistä, että prosessori tikittää HTC HD2:n Snapdragonin tavoin yhden gigahertsin kellotaajuudella.

Puhelimessa pyörii uusi Android 1.6 -käyttöjärjestelmäversio. Sen merkittävimpiin parannuksiin kuuluu tuki suuremmille näyttötarkkuuksille, joka antaa edellytykset entistäkin kehittyneemmille puhelimille. Muita uudistuksia ovat muun muassa tuki CDMA-yhteyksille, tekstinlukutoiminto ja uudistunut Android Market -ohjelmistokauppa.

Acer Liquid -puhelimen ominaisuuksia ovat tämän hetkisten tietojen mukaan ainakin HSPA ja viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksella sekä geotageilla. Puhelimesta löytynee myös tutuiksi tulleet Bluetooth, WiFi ja GPS, vaikka yhtiön tiedotteessa kyseisiä toimintoja ei vielä vahvistettu.

Ohjelmistosta Acer paljasti sen verran, että puhelin tulee integroitumaan älykkäästi yhteen Facebookin, Twitterin, YouTuben ja useiden muiden sosiaalisten palveluiden kanssa. Puhelin osaakin yhdistää palveluiden tiedot osoitekirjaan ja ilmoittaa tilapäivityksistä reaaliajassa.

Uutukaista hehkutetaan loistavaksi puhelimeksi multimedia- ja pelikäyttöön. Acer Liquid tarjoaa yhtiön mukaan nopean pääsyn verkkoon, hienoa 3D-grafiikkaa sekä sujuvaa videoiden ja musiikin suoratoistoa.

Tulemme uutisoimaan puhelimesta lisää tarkempien tietojen levittyä julkisuuteen.

Lähteet: EngadgetMobile & Acer

3 kommenttia

  1. Muuten ihan kiinnostava, mutta laadusta ei tiedä mitään. Acerit ei käsittääkseni ole mitenkään erityisen kuuluja laadusta, melkein päinvastoin.

  2. Juu eivät ole kuuluja laadusta. Nimimerkillä kokemusta on. Acerin kohdalla ei aina edes hinta kerro laadusta.

  3. Onhan Acerin miniläppärit ihan laadukkaita vehkeitä. Saivat testivoiton viimen vuonna MikroPC lehdessä.

    Olisi hyvä saada tämä puhelinkin Suomen markkinoille.

Kommentointi on suljettu!