Video: Yleiskatsaus HTC HD2 -huippupuhelimeen

HTC:n HD2-kosketusnäyttöpuhelin on loppuvuoden mielenkiintoisimpia uutuuksia yhdessä Nokia N900:n kanssa. Se tarjoaa teknisesti oikeastaan kaiken, mitä tämän päivän huippuluokan matkapuhelimelta voi odottaa. Siinä on massiivinen 4,3 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö, yhden gigahertsin prosessori ja mukavat 448 MB:tä RAM-muistia. Ohjelmistopuolesta huolen pitää uusi Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä ja sen päälle rakennettu Sense-käyttöliittymä.

Taiwanilaisvalmistajan uutuudesta on nähtävissä verkossa useita videokatselmuksia, joista yksi mielenkiintoinen ja erittäin selkeä pätkä on nähtävissä yllä. Videossa tarkastellaan HTC HD2:ta yleisesti ja siinä keskitytäänkin lähinnä rakenteeseen ja käyttöliittymän toimintanopeuden esittelyyn. Pätkässä vilahtavat muun muassa Internet Explorer -verkkoselain ja Stocks-sovellus.

Videosta käy selkeästi ilmi, että HTC ei ole turhaa varustanut HD2:ta tehokkaalla suorittimella ja suurella määrällä muistia. Kaikki videossa nähtävät ominaisuudet toimivat täysin ilman hidastelua ja nykimistä. Puhelin onkin kaikin puolin äärimmäisen kiinnostavan oloinen ja tulee varmastikin houkuttelemaan käyttäjiä, jotka haluavat kosketuspuhelimen suurella näytöllä, sosiaalisilla ominaisuuksilla ja tyylikkäällä ulkomuodolla.

HTC HD2:n muita ominaisuuksia ovat HSPA, WiFi, Bluetooth 2.1, GPS, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja LED-kaksoissalama. Uutuuden pitäisi saapua Euroopan markkinoille loka-marraskuussa.

5 kommenttia

 1. Luuri on nähtävillä ainakin ensi viikolla ti ja ke 15-20 Verkkokaupassa Ruoholahdessa ja DigiExpossa 30.10.-1.11. Jos pääset paikalle, niin voit todeta käyttiksen nopeuden itse ja sen, että se ei ole ”liian iso”.

 2. kyllä nokialla on valovuosia matkaa tällaiseen kapulaan… siinä on perusasiat kunnossa: iso näyttö ( ei tarkoita , että iso, paksu puhelin).

  näytti todella nopealta ja mielenkiintoiselta uutuudelta… kyllä joutuu (saa) ostaa.

  t. osakkeenomistaja

 3. Joo vaikuttaa kyllä varsin pätevältä ja nätiltä puhelimelta.

  Toisaalta niille jotka vaativat fyysisen QWERTYn ja eivät tule juttuun Windows -logon kanssa puhelin ei välttämättä ole se graalin malja. 🙂

 4. Juuh komia kapula on, moinen jo tilattu. Sitten näkee toimiiko yhtä hyvin kuin videoissa näyttävät. Arvelluttaa vain tuo microsoft ja sen tuomat ”haitat” mut mikäli saavat sovelluskaupan toimii yhtä hyvin kuin apple:lla kiva kapula 😀

 5. Nyt putoaa p….t rattailta. Tässä sitä ollaan, tavara housuissa. Ensin tuli Korealainen Samsung ja nyt tämä HTC Taivanista. Valitettavasti on todettava, että Nokia vajoaa yhä syvemmällä ja taitaa jäädä halpispuhelimien toimittajaksi. Vinkkinä Keilasatamaan; ”ostakaa nyt tämä HTC-yhtiö ennenkuin kilpailijat vievät sen nenän edestä” .

Kommentointi on suljettu!