Acer Liquid -puhelimen yksityiskohtaiset ominaisuudet selvisivät

Acer Liquid

Tietokonevalmistajana paremmin tunnettu Acer julkaisi muutamia päiviä sitten uuden Liquid-kosketusnäyttöpuhelimen, joka perustuu jatkuvasti suosiotaan kasvattavaan Google Android -käyttöjärjestelmään. Julkistuksen yhteydessä Acer paljasti monien harmiksi ainoastaan osan laitteen ominaisuuksista ja piti yksityiskohtaisen luettelon vielä omana tietonaan. Tarkat tiedot on kuitenkin nyt saatu koottua yhteen ja Acerin uutuus vaikuttaakin niiden perusteella kaikin puolin erittäin mielenkiintoiselta puhelimelta.

Acer Liquid on yksi tehokkaimmista tähän mennessä julkaistuista Android-puhelimista. Siitä löytyy yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon -suoritin, joka on kuitenkin tietojen mukaan alikellotettu 768 megahertsiin. Lisäksi mukana on 256 MB:tä RAM-muistia ja 512 MB:tä ROM-muistia.

Uutuuden muita ominaisuuksia ovat HSDPA, HSUPA, WiFi, Bluetooth, A-GPS, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja 3,5 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö, joka on tarkkuudeltaan 800 x 480 pikseliä. Kyseessä onkin todella herkullisen kuuloinen Android-puhelin, joka tuskin tulee kuitenkaan loistamaan markkinoilla kovinkaan pitkään, sillä haastajia on odotettavissa useammalta suunnalta. Yksi näistä on Sony Ericsson XPERIA X3, jonka julkistuksen odotetaan tapahtuvan jo ensi kuussa.

Puhelimessa pyörii Android 1.6 -käyttöjärjestelmäversio, jota Acer on pyrkinyt muokkaamaan omia tarpeitaan vastaaviksi. Kuvien perusteella yhtiön muokkaus vaikuttaa varsin vaatimattomalta esimerkiksi HTC:n Senseen verrattuna.

Teknisten ominaisuuksien ohella myös puhelimen mitat ovat vahvistuneet. Kokoa laitteella on 115 x 64 x 12,43 millimetriä ja se painaa 135 grammaa 1 350 mAh:n akun kanssa.

Edelleenkään ei kuitenkaan tiedetä milloin, minne ja mihin hintaan Acer Liquid tulee suuntaamaan myyntiin. Tiedot tulevat toivottavasti vahvistumaan pian.

Acer Liquid

Lähde: MobileCrunch

3 kommenttia

  1. Niin, minkähänlaista suosiota tämä on saamassa, kun tunnetuimmilta kilpailijoilta on kuitenkin tulossa samantasoisia puhelimia. Tosin saattaahan Acer yllättääkin omilla puhelimillaan nyt ja ehkä tulevaisuudessakin.

    IT- ja mediauutiset kootusti:
    http://kookas.fi/news/76

  2. Kuulema Acerin laatu ei ole mikään kamalan hyvä. Ainakin sellaista olen lukenut vastaavan tyyppisestä WM -puhelimesta. Halpaa muovia, joka naarmuuntuu helposti (ilman avaimia samassa taskussa). Ja käsittääkseni jotain kummallisia softavikojakin on ollut. Mutta niinhän se on, että halvalla ei aina saa laatutavaraa.

Kommentointi on suljettu!