Ericssonin tweetti paljastaa: XPERIA X3 julkaistaan marraskuussa

XPERIA X3 tweet

Ericsson on paljastanut Twitter-palvelussa, että Sony Ericsson XPERIA X3:n julkistus tulee todellakin tapahtumaan jo ensi kuussa. Marraskuussa tapahtuva julkistus on tähän asti perustunut pelkkiin huhuihin, mutta Ericssonin vahvistus, vaikka se onkin täysin erillinen yhtiö Sony Ericssonista, antaa luvan todella odottaa uutuuden virallistamista ensi kuun aikana.

Sony Ericsson XPERIA X3 tulisi näin ollen olemaan japanilaisruotsalaisen matkapuhelinvalmistajan ensimmäinen Google Android -pohjainen puhelinmalli. Se tulee vahvistamaan yhtiön älypuhelinvalikoimaa, joka on ollut viime vuosina varsin suppea. Piakkoin portfoliosta löytyy kuitenkin jo kolme älypuhelinta: Satio, XPERIA 2 ja XPERIA 3. Kaikki perustuvat eri mobiilialustaan ja pystyvät näin houkuttelemaan ympärilleen hyvin erilaisia käyttäjiä.

Sony Ericsson on Motorolan ohella toinen suuri valmistaja, jonka eloonjääminen riippuu pitkälti ensi vuodesta. Yhtiö onnistui tämän vuoden kolmannen neljänneksen aikana jo pienentämään tappioitaan ja nostamaan myyntiään, joten toivetta paremmasta on. Paljon on kuitenkin kiinni uusien mallien, kuten Sation, Ainon ja Yarin, menestyksestä.

XPERIA X3 tulee olemaan huhujen mukaan erittäin tehokas Android-puhelin. Siitä odotetaan löytyvän yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon -suoritin, neljän tuuman kosketusnäyttö, HSDPA 10 Mbps, HSUPA 2 Mbps, WiFi, Bluetooth, A-GPS, microSDHC-muistikorttipaikka ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Laitteessa pyörii mitä ilmeisemmin Android 1.6 tai jopa 2.0-versio.

Lähde: se-blog.com

1 kommentti

  1. Sony Ericssonin pärjäämistä ajatellen parasta olisi, jos saisivat myyntiinkin mahdollisimman nopeasti. Mieluiten jo ennen joulua!

Kommentointi on suljettu!