Video: Näin tapahtuu Nokia N900:n käyttöönotto

Nokia Conversations -blogi on aktivoitunut julkaisemalla N900-mobiilitietokoneesta jälleen uuden videon, jonka aiheena on tällä kertaa uutuuspuhelimen käyttöönotto ja siihen liittyvät toimenpiteet. Mitään ihmeitä videolla ei ole tarjota, mutta se kiinnostaa varmastikin ainakin niitä, jotka odottavat sormet syyhyten Nokian ensimmäisen Maemo-puhelimen saapumista markkinoille.

Videossa näytetään käytännössä puhelimen ensimmäinen käynnistyskerta ja siihen liittyvät määritykset, joihin lukeutuvat ainakin kielen valinta ja kellonajan sekä päivämäärän asettaminen. Mielenkiintoinen huomio on, että kellonaika määritetään analogisen kellon viisareita pyörittelemällä, kun taas päivämäärävalitsin muistuttaa hieman Applen iPhonen useissa yhteyksissä nähtävää rullavalitsinta.

Nokia N900 on Maemo 5 -pohjainen älypuhelin, josta löytyy 3,5 tuuman kosketusnäyttö ja QWERTY-näppäimistö. Sen muita ominaisuuksia ovat HSPA 10/2 Mbps, WiFi, Bluetooth 2.1, A-GPS, 32 gigatavun sisäinen muisti, microSD-muistikorttipaikka, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, FM-lähetin ja viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksella. Uutuuden odotetaan saapuvan Suomessa markkinoille loka-marraskuussa.

1 kommentti

  1. Ihan näppäränoloinen käyttöliittymä kyseisessä puhelimessa. Jo alkuasetuksien teossakin pääsee totuttelemaan kosketusnäyttöön, mikä on ihan hyvä asia, mutta viisareiden pyörittäminen voi hyvinkin ärsyttää joitakin.

    IT- ja mediauutiset kootusti:
    http://kookas.fi/news/76

Kommentointi on suljettu!