Mystinen HTC:n Android-puhelin vuoti nettiin

HTC Android-puhelin

Yllä esiintyy uusi taiwanilaisen HTC:n valmistama Google Android -puhelin, josta ei kuvien lisäksi tiedetä vielä oikeastaan mitään varmaa. Kyseessä saattaisi olla aiemmin huhuihin levinnyt Dragon-koodinimellä tunnettu malli, jonka on arveltu vastaavan ominaisuuksiltaan hyvin pitkälti HD2-mallia sillä erotuksella, että Windows Mobilen sijaan se pohjautuu Androidiin. Todellista varmuutta asian suhteen ei tällä hetkellä vielä ole, joten kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä on tässä vaiheessa vielä turha vetää.

Mielenkiintoinen yksityiskohta mystisessä Android-mallissa on fyysisten näppäinten vähyys. Uutuudesta näyttäisi esimerkiksi puuttuvan kokonaan puhelun hyväksymis- ja hylkäysnäppäimet, jotka löytyvät ainakin Herosta ja Tattoosta. Näytön alla vaikuttaisi tosin olevan neljä niin sanottua hipaisunäppäintä, mutta siitä huolimatta painikkeita on vähemmän kuin HTC:n Android-puhelimissa yleensä. Ulkoisesti puhelin tuo ainakin allekirjoittaneelle mieleen HTC Heron Sprint-version.

Siinä tapauksessa, että kuvassa esiintyvä puhelin olisikin HTC Dragon, niin sen ominaisuuksiin pitäisi kuulua ainakin yhden gigahertsin Snapdragon-suoritin, 480 x 800 pikselin kosketusnäyttö ja Android 2.0 -käyttöjärjestelmä sekä Sense-käyttöliittymä. Näyttö tulisi olemaan luultavasti 4,3 tuumaa, eli saman kokoinen kuin HD2:ssa.

Lähteet: EngadgetMobile & Theunlockr

2 kommenttia

  1. Iso 4,3″ näyttö tuo kyllä käyttömukavuutta, mutta taskussa kuljettaminen ei ole enää niin miellyttävää.

Kommentointi on suljettu!