Nokian BH-905 Bluetooth-kuulokkeet videotestissä

Tulevan TechoBuffalo-sivuston riveissä nykyään työskentelevä Lasse Pulkkinen on tehnyt kiehtovan videoarvostelun Nokian BH-905 Bluetooth-kuulokkeista, jotka maailman suurin matkapuhelinvalmistaja esitteli kesäkuussa. Uutuuskuulokkeet ovat sittemmin jääneet aika pahasti unholaan, eikä niistä ole saatu lukea kovinkaan paljon edes ulkomaisilta sivustoilta. Osa syynä vähäiseen kiinnostukseen on varmastikin hinta, sillä esimerkiksi Nokian omassa verkkokaupassa niistä saa pulittaa 280 euroa.

Nokia BH-905 -kuulokkeissa on panostettu erityisesti taustamelun poistoon, josta vastaa laadukkaasta audioteknologiasta tunnettu Wolfson Microelectronics. Järjestelmä koostuu kaikkiaan kymmenestä mikrofonista, joista kahdeksan keskittyy täysin ulkoisen melun vaimentamiseen ja loput puheen nauhoittamiseen. Pulkkinen kehuu tekniikkaa erittäin toimivaksi ja esimerkiksi kaupungissa se vaimentaa ympäriltä tulevat äänet hyvin.

Hyvää palautetta kuulokkeille tulee myös laadukkaasta ja tyylikkäästä rakenteesta sekä loistavasta äänenlaadusta. Ehdoton plussa on myös mukana tulevat varusteet, joihin kuuluvat muun muassa nahkainen kotelo, puhdistusliina ja tukku adaptereita, joiden avulla kuulokkeita voi käyttää lähes kaikkien mahdollisten laitteiden kanssa, vaikka niistä ei löytyisikään perinteistä 3,5 millimetrin liitintä.

Videon lopussa Pulkkinen toteaa, että Nokian uutuuskuulokkeet ovat ehdottomasti tämän hetken langattomien kuulokkeiden kärkikaartia. Niitä kannattaa siis ehdottomasti harkita, jos kuulokkeiden osto on edessäpäin.

1 kommentti

  1. Erittäin hyvä video ja oli mukava katsella. Vähän vaihtelua normaaleihin arvosteluihin. Kuulokkeet olisivat todella houkuttelevat, kun vielä entisetkin hajosivat juuri. Mutta hinta on se yksi suuri este.

Kommentointi on suljettu!