RIM esitteli BlackBerry Storm2 -kosketusnäyttöpuhelimen

BlackBerry Storm2

Research In Motion on hiljattain esitellyt uuden version BlackBerry Storm -mallistaan, joka oli yhtiön kaikkien aikojen ensimmäinen kosketusnäyttöpuhelin. Uutuusmalli, joka tunnetaan loogisesti nimellä BlackBerry Storm2, pyrkii korjaamaan edeltäjänsä pahimmat puutteet ja heikkoudet.

RIM BlackBerry Storm2:n ensimmäinen merkittävä parannus koskee niin sanottua klikattavaa kosketusnäyttöä, joka on kerännyt alkuperäismallissa ainakin osalta käyttäjiä kritiikkiä. Näyttö perustuu edeltäjästä tuttuun SurePress-teknologiaan, mutta yhtiön mukaan sen käyttö on aiempaa miellyttävämpää, koska näyttö vastaa helpommin kosketukseen. Storm2:n kosketusnäytöllä on kokoa 3,25 tuumaa ja sen tarkkuus on 360 x 480 pikseliä.

Toinen merkittävä uudistus on WiFi-yhteys, joka loisti poissaolollaan alkuperäisessä Stormissa. Ominaisuuden myötä RIM:n uutuus nouseekin varteenotettavaksi vaihtoehdoksi kosketusnäyttöpuhelinten joukossa. Puhelimen muut yhteysominaisuudet vaihtelevat markkina-alueittain. Euroopassa myytävästä Storm2 9520 -versiosta löytyy nelitaajuus-GSM sekä 3G-yhteys HSPA-tuella. Yhdysvalloissa myytävä Storm2 9550 tukee 3G:n sijaan sikäläistä CDMA-verkkoa.

BlackBerry Storm2:n muita ominaisuuksia ovat Bluetooth 2.1, GPS, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, kahden gigatavun sisäinen muisti, microSD-muistikorttipaikka, 3,2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja salamavalo. Ohjelmistopuolelta löytyy BlackBerry OS 5, App World -ohjelmistokauppa, mediasoitin ja tietojen hallintasovellus sekä PC:lle että Macille.

Euroopassa uutukainen tulee myyntiin seitsemässä maassa Vodafone-operaattorin kautta. Pohjolassa puhelinta ei tulla näkemään, koska Suomi ei kuulu Research In Motionin tämän hetkisiin markkinakohteisiin.

Lähde: GSMArena

2 kommenttia

    1. Kiitos ilmoituksesta! Pitää yrittää ottaa yhteyttä sivuston ylläpitoon…

Kommentointi on suljettu!