Sony Ericssonin kovaa käyttöä kestävä Susan-malli vuoti verkkoon

Sony Ericsson Sunny

Sony Ericssonin arvellaan valmistelevan markkinoille uutta kestävyysominaisuuksin varusteltua matkapuhelinmallia, johon viitataan huhuissa koodinimellä Susan. Puhelimen ominaisuuksista tiedetään tässä vaiheessa sen verran, että Susanin pitäisi kestää tavallista kovempaa käyttöä muun muassa iskujen ja veden muodossa. Tekniseltä puolelta tulisi tietojen mukaan löytyä viiden megapikselin kamera sekä LED-salama.

Tavallista kestävämmän rakenteen lisäksi Sony Ericsson Susanista kiehtovan tekee sen ohjelmisto, joka ei yllä olevan kuvan perusteella näytä noudattelevan yhtiön omalla käyttöjärjestelmällä varustettujen puhelinten peruslinjaa. Sony Ericssonin peruspuhelimissaan käyttämä alusta ei ole kokenut merkittävää muutosta pariin vuoteen, mutta sellainen saattaa olla vihdoin tulossa. Muutoksesta vihjaa myös puhelimen uusi Koti-näppäin, jollaista ei löydy nykyisistä malleista.

Sony Ericssonin ensimmäisiä nykyiseen ohjelmistoalustaan perustuvia puhelimia olivat W910i– ja K850i-mallit. Kyseinen alusta tarjosi paitsi parannuksia ohjelmistoon, niin määritteli myös puhelinten uuden näppäinasetelman. Sony Ericsson Susanissa nähtävät erot viittaisivat näin ollen erittäin vahvasti uudistuneeseen ohjelmistoon, joka tekisi varmasti hyvää Sony Ericssonin pahasti itseään toistaneelle peruspuhelinmallistolle.

Huhut kertovat myös, että uutuusmallista on tekeillä Sunny-nimellä kulkeva sisarmalli, joka olisi rakenteeltaan liukukannellinen. Ominaisuuksiltaan sen odotetaan vastaavan Susania.

Sony Ericsson Susanin ja Sunnyn julkaisu- sekä hintatiedot ovat vielä täysin pimennossa.

Lähde: se-blog