Acerilta neljä Windows Mobile 6.5 -puhelinta

Acer, S200, E100, E101 ja E200

Hiljattain esitellyn Android-pohjaisen Liquid-puhelimen lisäksi Acer tuo markkinoille neljä Windows phone -mallia, jotka perustuvat uuteen Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmään. Uutuuspuhelimet on jaoteltu kahteen mallistoon, joista beTouch tarjoaa trendikkyyttä ja neoTouch keskittyy tehoiltaan ja ominaisuuksiltaan huippuluokan puhelimiin. Nyt esitellyistä malleista S200 kuuluu neoTouch-mallistoon ja E100, E101 ja E200 ovat osa beTouch-sarjaa.

Acer S200, joka tunnetaan myös nimityksellä F1, on yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon -prosessorilla varustettu älypuhelin, josta löytyy HSDPA- ja HSUPA-yhteyksien lisäksi 3,8 tuuman WVGA-kosketusnäyttö. Puhelin on varustettu suorilla linkeillä Facebook-, YouTube-, Flickr– ja Blogger-palveluihin sekä mukana on Google Maps -karttasovellus. S200:n muita ominaisuuksia ovat A-GPS, WiFi, Bluetooth 2.1, viiden megapikselin kamera ja LED-salama. Kooltaan laite on 118,6 x 63 x 12 millimetriä ja se painaa 130 grammaa.

Acer E100 tarjoaa Windows Mobile 6.5:n lisäksi 3,2 tuuman WQVGA-kosketusnäytön sekä HSDPA- ja HSUPA-yhteydet. Yllä olevan mallin tavoin siitäkin löytyy linkit sosiaalisiin palveluihin ja mukana toimitetaan Googlen karttasovellus. Tekniseltä puolelta löytyy lisäksi A-GPS, Bluetooth 2.0 ja kahden megapikselin kamera. Kokoa laitteella on 113 x 56 x 12,8 millimetrin verran ja se painaa 118 grammaa.

Ominaisuuksiltaan heikoin uutuuspuhelimista on beTouch-sarjan E101, josta löytyy ainoastaan GSM-yhteydet. Muilta ominaisuuksiltaan sekä kooltaan se on identtinen E100:n kanssa. Varustukseen kuuluu näin ollen 3,2 tuuman WQVGA-kosketusnäyttö, A-GPS, Bluetooth 2.0 ja kahden megapikselin kamera.

Acer E200 on beTouch-malliston lippulaiva, vaikka sen näyttö on hieman E100- ja E101-malleja pienempi. Sen erikoisuutena on kuitenkin kolmen tuuman WQVGA-kosketusnäytön lisäksi perinteinen numeronäppäimistö, joka löytyy liukukannen takaa. Laitteen ominaisuuksiin lukeutuvat HSDPA, HSUPA, Bluetooth 2.0, A-GPS ja kolmen megapikselin kamera. E200 on kooltaan 110 x 53,5 x 15,4 millimetriä ja se painaa 146 grammaa.

Uutuusnelikko on tietojen mukaan myynnissä jo ainakin Iso-Britanniassa. Laitteiden verottomat hinnat pyörivät 175 ja 284 euron välillä.

Lähteet: EngadgetMobile & Acer

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!