N900 Meetup -tapahtuma nyt kaikkien katseltavissa

Nokia järjesti tämän viikon keskiviikkona Helsingin Nokia Flagship Store -myymälässään erityisen N900 Meetup -tapahtuman, jonka tarkoituksena oli esitellä tulevan Maemo-puhelimen ominaisuuksia rennossa ilmapiirissä. Helsingissä pidetyn tilaisuuden lisäksi yhtiö tulee järjestämään samankaltaisia tapahtumia loka- ja marraskuun aikana ympäri maailmaa lippulaivamyymälöissään.

Tapahtumien ideana on luonnollisesti luoda kiinnostusta uutuuspuhelinta kohtaan, joka poikkeaa Nokian Symbian-pohjaisten älypuhelinten rintamasta varsin merkittävästi. Vapaamuotoiset tilaisuudet, joihin pääsee mukaan ilmoittautumalla, ovat varmastikin myös hyvä tapa kerätä julkisuutta ja ennen kaikkea käyttäjien kommentteja sekä mielipiteitä puhelinta kohtaan.

Itse en henkilökohtaisesti päässyt tapahtumaan pitkän välimatkan vuoksi, mutta onneksi Nokia on julkaissut tilaisuudesta kattavan videon, jonka avulla pääsee tutustumaan sen antiin. Mitään mullistavia uutisia tapahtumassa ei paljastettu, mutta joka tapauksessa N900 Meetupin katsominen näin jälkeenkin päin on mielenkiintoista.

N900 Meetup lähtee käyntiin henkilöiden esittelyillä, jonka jälkeen lavan valtaa Adam Greenfield, joka on työskennellyt ennen Nokiaa muun muassa sellaisissa yhtiöissä kuin Sony ja Toyota. Adam kertoo teknologian sulautumisesta ympäristöön ja siitä, kuinka tavalliset ihmiset, jotka eivät ole kovinkaan kiinnostuneita tekniikasta, näkevät asiat. Greenfieldin jälkeen päästään itse N900:n kimppuun, kun Jussi Mäkinen saapuu lavalle esittelemään muutamia puhelimen keskeisiä toimintoja. Lopuksi estradilla nähdään Urho Konttori, joka demoaa muun muassa Super Nintendo -emulaattorin toimivuutta Maemo-puhelimessa.

Lähde: Nokia.fi/Next

1 kommentti

  1. Kiitos, kiinnostava video. Vaikutti ettei Greenfieldin korkealentoinen pohdiskelu oikein resonoinut uutta lelua ihmettelemään tulleessa yleisössä.

Kommentointi on suljettu!