HTC lanseerasi YOU-mainoskampanjan

HTC HD2 YOU

Älypuhelimistaan tunnettu HTC on lanseerannut uuden mainoskampanjan, joka tulee pyörimään kaikkiaan 20 eri maassa. Samalla yhtiö esitteli ”Quietly Brilliant” -tunnuslauseen, johon uusi YOU-nimeä kantava kampanja tulee perustumaan.

HTC on aina Sense-käyttöliittymän julkaisusta lähtien halunnut korostaa keskittyvänsä ihmisten tarpeisiin älypuhelimissaan. Uudella mainoskampanjalla yhtiö haluaakin tuoda asian paremmin ihmisten tietoisuuteen ja kertoa HTC:n ainutlaatuisen lupauksen, jossa laitteen sijasta käyttäjä on keskipisteessä. Käytännössä käyttäjän aseman korostamisella viitataan käyttöliittymän tarjoamiin personointiominaisuuksiin, joiden avulla HTC:n puhelimista saa rakennettua juuri sellaisen kuin haluaa.

Quietly brilliant tarkoittaa hienojen asioiden tekemistä nöyrästi ja uskoa siihen, että parhaat asiat elämässä voidaan ainoastaan kokea eikä selittää”, kuvaili HTC:n tuoretta brändilupausta markkinointiyksikön johtaja John Wang.

Taiwanilaisvalmistaja kokosi uuden YOU-kampanjan yhdessä Los Angelesissa toimivan Deutsch LA:n kanssa. Uusi tunnuslause syntyi sen sijaan lontoolaisen FigTree-yhtiön kanssa.

Muun tohinan ohella myös HTC:n verkkosivusto on kokenut merkittävän muutoksen. Sivuston värimaailmaa hallitsi aiemmin musta, mutta kasvojenkohotuksen myötä pääväreinä ovat valkoinen, harmaa ja vihreä, joista viimeksi mainittu koristaa lisäksi HTC:n logoa.

Lähde: HTC

1 kommentti

  1. Vähän kirpaisee sanoa, mutta nuohan ovat oikeastaan tosi hyviä mainoksia.

    Ne perustelevat äärimmäisen hyvin miksi ihmisillä on älypuhelimia. Yleinen olettamus kun tuntuu olevan, että ihmiset luulevat muilla olevan älypuhelimia vain sen vuoksi että ne ovat älypuhelimia, eli kyse olisi silkasta hifistelystä tms.

    Kyllä se vaan kummasti helpottaa, jos voi laittaa ajastettuja tekstiviestejä menemään sen sijaan että heräisi aamutuimaan laittamaan kaverille muistutustekstiviestin, tai tekstiviestien sijaan mesetellä bussimatka töistä kotiin ja katsoa mailit samalla, jottei kotona enää tarvitse rakkineita avata. Asuntonäytöissä haahuileminen vieraalla paikkakunnalla ei tuota ongelmaa, koska puhelin kertoo missä olet ja minne pitää mennä. Tällöin jää enemmän aikaa johonkin mielenkiintoisempaan. Ja onhan älypuhelimilla myös valtaisa viihdearvo.

Kommentointi on suljettu!