Laadukkaiden livekuvien sarja paljastaa Nokia N900:n tyylikkyyden

Nokia N900 livekuvat

Nokian ilmoitus N900-mobiilitietokoneen myöhästymisestä marraskuulle sai varmaankin monet uutuutta odottelevat henkilöt hieman näreiksi, koska puhelintahan lupailtiin alun perin jo tälle kuulle. Onneksi yhtiö on kuitenkin jakanut laitteita monien ulkomaisten verkkosivustojen testiin, joten uutta materiaalia puhelimesta virtaa verkkoon päivittäin kuvien, testien ja videoiden muodossa.

Yhden hienoimmista kuvasarjoista Nokia N900:n osalta tarjoilee tnkgrl-blogi, joka on ladannut kuvapalvelu Flickriin useita erittäin laadukkaita kuvia Nokian Maemo-puhelimesta. Mukana on kuvia puhelimesta useista eri kuvakulmista kuten edestä, takaa ja sivuilta. Kuvasarjassa on otoksia myös myyntipakkauksesta ja vertailukuvia muun muassa Nokia N97:n ja iPhonen kanssa. Parasta on joka tapauksessa kuvien laatu, jonka ansiosta N900:n todellinen tyylikkyys ja olemus tulee aiemmin nähtyjä kuvia paremmin esille.

MobiiliBlogista löytyy runsaasti tietoa Nokian tulevasta uutuudesta. Uutiset, kuvat, videot ja testit on koottu yhteen pakettiin Nokia N900 -tagin taakse, joka tarjoaa varsin kattavan tietopaketin uutukaisesta.

2 kommenttia

  1. Pakko myöntää, että tyylikkään oloinen puhelin (tai mobiilitietokone) kyseessä on. Kiinnostaisi kyllä päästä itse kokeilemaan tämän toimivuutta.

    IT- ja mediauutiset kootusti:
    http://kookas.fi/news/76

  2. Joo haluaishan tuota itekki mutta ärsyttää jos ei näyttöä voi käyttää kuin vaakatasossa.

Kommentointi on suljettu!