Motorola Aurasta timanttiversio

Motorola Aura Diamond

Vieläkö muistat Motorola Auran? Jos et, niin kertauksena mainittakoon, että kyseessä on yli 1000 euron hintaluokkaan sijoittuva tyylipuhelin, joka jäljittelee rakenteeltaan legendaarista Motorola V70 -mallia. Nyt aika tasan vuosi sitten julkaistusta Aurasta on tulossa vieläkin tyylikkäämpi ja arvokkaampi versio, jonka Motorola Aura Diamond Edition -mallinimi kertookin hyvin pitkälti, mistä ylimääräinen hinta muodostuu.

Nimensä mukaisesti Motorola Auran timanttiversiosta löytyy kaikkiaan 34 timanttia, joista 30 on sijoitettuina pyöreän näytön ylä- ja alapuolille. Puhelimen navigointinäppäin on tehty 18 karaatin kullasta ja sen suuntanuolien tehtävää hoitavat neljä ylimääräistä timanttia, jotka eivät mahtuneet näyttöosaan.

Motorola Aura Diamond Editionin yleisilme huokuu kullan arvokkuutta ja kahvinruskean tyylikkyyttä. Se poikkeaakin tältä osin merkittävästi perusmallista, jonka metallinharmaa väritys on erittäin kylmä verrattuna uuteen versioon.

Amerikkalaisvalmistajan luksuspuhelimen ominaisuudet eivät ole kovinkaan ilmeellistä luettavaa. Aurasta löytyy 1,55 tuuman pyöreä näyttö, EDGE, kahden megapikselin kamera, Bluetooth ja kahden gigatavun sisäinen muisti. Perusversio on kooltaan 47,60 x 96,87 x 18,55 millimetriä.

Motorola Aura Diamond Edition saapuu myyntiin ainakin osassa päin maailmaa 26. lokakuuta noin 3800 euron hintalapulla varustettuna.

Lähde: UnwiredView