Sprint paljasti Palm Pixin hinnoittelun ja saatavuuden

Palm Pixi

Teleoperaattori Sprint on paljastanut syyskuussa julkistetun Palm Pixi -älypuhelimen hinnoittelun, joka ainakin näin suomalaisesta näkökulmasta kuulostaa varsin monimutkaiselta. Puhelimen hinnaksi nimittäin muodostuu heti kättelyssä saatavan 50 dollarin alennuksen ja myöhemmin postitettavan 100 dollarin hyvityksen jälkeen 99,99 dollaria. Kertamaksun lisäksi asiakas joutuu luonnollisesti myös pulittamaan kuukausimaksuja kahden vuoden ajan, jonka määrä muodostuu valitun paketin mukaan.

Pixi on Palmin toinen WebOS-pohjainen puhelin. Sen ominaisuuksiin lukeutuvat 2,63 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö, QWERTY-näppäimistö, CDMA-yhteydet, Bluetooth 2.1, GPS, kahdeksan gigatavun sisäinen muisti, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, kahden megapikselin kamera ja LED-salama. Rakenteeltaan Pixi on erittäin kompakti, sillä se on ainoastaan 10,85 millimetriä paksu ja painaa vain 99,5 grammaa.

Teknisen puolen lisäksi kiinnostusta uutuudessa herättää Pren yhteydessä esitelty WebOS-käyttöjärjestelmä, joka kykenee moniajoon ja tarjoaa useita mielenkiintoisia sosiaalisia ominaisuuksia. Ohjelmiston ansiosta esimerkiksi Pixi osaa yhdistää omiin yhteystietoihinsa sosiaalisista palveluista haettua tietoa.

Sprint tuo Palm Pixin saataville Yhdysvalloissa 15. marraskuuta. Uutukaisen rantautumisesta vanhalle mantereelle ei ole vielä varmuutta, mutta huhut viittaavat siihen, että Pixi tulee valtaamaan ainakin Euroopan suurimmat markkinat jossain vaiheessa.

Lähde: Sprint