Ripaus luksusta: Sony Ericsson Jalou by Dolce&Gabbana -tyylipuhelin videolla

Jalou by D&G

Sony Ericssonin tulevasta Jalou by Dolce&Gabbana -tyylipuhelimesta on putkahtanut verkkoon mainosvideo, joka poikkeaa Sony Ericssonin mainospätkien yleisestä tyylistä. Huomattava ero selittynee sillä, että videon ja koko puhelimen markkinointikampanjasta vastaa Sony Ericssonin sijasta Dolce&Gabbana.

Jalou by Dolce&Gabbana on erikoisversio elokuussa esitellystä Jalou-simpukkapuhelimesta. Se eroaa perusversiosta väriltään, materiaaleiltaan ja lisävarusteiltaan. Sen yksityiskohdista löytyy 24 karaatin kultaa, mukaan on ladattu D&G-aiheista sisältöä ja pakkauksesta löytyy kolme laadukasta kantopussia sekä puhelimen yleisilmeeseen sopivat kuulokkeet.

Mainoskampanjassa luotetaan mystiseen ja eleganttiin tunnelmaan. Videossa nähtävät mallit ovat pukeutuneet Dolce&Gabbana Fall Winter 2009/2010 -malliston asusteisiin, jotka sopivat yhtiön mukaan hyvin yhteen itse puhelimen kanssa.

Sony Ericsson Jalou by Dolce&Gabbana on 3G-puhelin, jonka ominaisuuksiin kuuluvat HSDPA, Bluetooth, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka ja 3,2 megapikselin kamera. Ulkoinen näyttö on kooltaan 1,3 tuumaa ja sisäpuolelta löytyy kahden tuuman QVGA-näyttö. Yhdysvalloissa myytävästä versiosta löytyy lisäksi A-GPS-ominaisuus, joka on jostain kumman syystä pudotettu pois muilla markkina-alueilla.

Uutuus saapuu markkinoille tämän vuoden aikana. Puhelin on rantautumassa myös Suomeen, mutta sen tarkempia hinta- ja saatavuustietoja ei vielä tiedetä.

1 kommentti

  1. Joo sopii varmaan kun nakki silmään ihmiselle, joka käyttää hanskoja päässä, niin kuin tuo yksi lady.

Kommentointi on suljettu!