Sony Ericsson esittelee Rachaelia kiusoittelevalla What’s Next -videollaan

Sony Ericsson avasi tällä viikolla uuden What’s Next -kampanjasivun, joka pohjustaa ensi viikon tiistaina pidettävää julkaisutilaisuutta. Kaikki merkit viittaavat siihen, että yhtiö tulee lanseeraamaan tuolloin Rachael-koodinimellä huhuissa velloneen puhelimen, joka perustuu Androidiin sekä sisältää paljon tehoa ja suuren näytön. Uutuus olisi näin ollen Sony Ericssonin ensimmäinen Android-puhelin.

Nyt yhtiö paljastaa tulevasta puhelimestaan lisää 20 sekunnin mittaisella videolla, jonka Sony Ericsson on ladannut kaikkien nähtäväksi YouTube-palveluun. Video ei paljasta varsinaisesti mitään uutta, mutta vahvistaa sen, että 3. marraskuuta tullaan todellakin esittelemään sama puhelin, josta olemme jo nähneet muun muassa livekuvia. Ikävä kyllä video jättää edelleen arvailujen varaan laitteen lopullisen mallinimen, jonka on huhuttu olevan XPERIA X3 tai XPERIA X10.

Sony Ericsson Rachaelin ominaisuusluetteloon pitäisi kuulua ainakin Qualcomm Snapdragon -suoritin, neljän tuuman kosketusnäyttö ja hyvät yhteydet. Uutuuden käyttöjärjestelmän versiosta ei ole vielä tietoa edes huhujen muodossa. Muita ominaisuuksia ajatellen voisi joka tapauksessa kuvitella ohjelmistopuolenkin olevan uusinta uutta, joten kaikkea muuta kuin Android 2.0:aa voitaneen pitää pettymyksenä.